Haberler

Erzurum: 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman Vali Güvenç'i Ziyaret Etti

Gezi ve İncelemelerde Bulunmak Üzere Erzurum'a Gelen 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman Vali Celalettin Güvenç'i Makamında Ziyaret Etti.

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman Vali Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etti.

9. Kolordu Komutanı Korgeneral Nejat Bek ile birlikte bugün Erzurum Valiliği'ne gelen Orgeneral İsmail Koçman için resmi karşılama töreni düzenlendi. Protokol girişinde Vali Celalettin Güvenç ile Vali Yardımcıları Hanlar İden, Mustafa Dalkılıç ve Mustafa Şahin tarafından karşılanan Orgeneral Koçman'a Valilik girişinde bulunan Erzurum Sentetik Olimpik Atletizm Pisti, Erzurum Buz Paten Sarayı'nın resimleri ve Palandöken Dağında yapımı devam eden beş yıldızlı otel ile yine eğitimi devam eden Eğitim Hastanesi'nin maketleri gösterildi ve Vali Celalettin Güvenç tarafından bilgiler verildi.

Valilik şeref defterini imzalayan Orgeneral İsmail Koçman, daha sonra Vali Celalettin Güvenç ile makamında bir süre görüştü.

Görüşmenin ardından 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman tarafından Vali Celalettin Güvenç'e bir şilt takdim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title