Haberler

Erzurum: 2006-2007 Eğitim-öğretim Yılının Başlaması

Erzurum'un Oltu İlçesi'nde 2006-2007 Eğitim ve Öğretim Dönemi Çeşitli Etkinliklerle Açıldı.

Erzurum'un Oltu İlçesi'nde 2006-2007 eğitim ve öğretim dönemi çeşitli etkinliklerle açıldı.

Oltu İlçesi'nde İlköğretim Haftası etkinlikleri çerçevesinde 7 bin 400 öğrenci ile toplam 500 öğretmen ve idareci, Şehitler Pansiyonlu İlköğretim Okulu ile Oltu İlköğretim Okulu tarafından ortaklaşa düzenlenen programla ders başı yaptı. Programa Oltu Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Göksel Ahçı, Belediye Başkan Vekili Bayram Kurt, Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çağlayan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Adem Can, İlçe Emniyet Müdürü Alper Uzman, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra okul müdürleri ve idareciler katıldı.

Oltu İlköğretim Okulu Salonu'nda gerçekleştirilen program, okul öğretmenlerinden Berrin Aslan'ın sunumuyla başladı. Şehitler İlköğretim Okulu Müdürü Ali Rıza Yücel, törende yaptığı konuşmada öğretmenler kadar velilere de büyük görevler düştüğünü vurguladı. Yücel, "Anne ve babalar, çocuklarımızın iyi birer Türk vatandaşı olabilmesi için gerekirse gönüllü veli olmalıdır" dedi.

Törende daha sonra Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslan, okul öğretmenlerinden Türkyılmaz Pala da birer konuşma yaptı. Okul öğrencilerinin hazırladıkları şiir, folklor ve müzik ziyafetiyle tam bir eğlenceye dönüşen 2006-2007 eğitim öğretim açılış programının sonunda şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Öte yandan Erzurum Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, 2006 - 2007 yılı eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi. Kocatepe İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Şahin, özellikle velilerin çocuklarına eğitim konusunda destek olmalarını isteyerek, şunları söyledi:

"Evlatlarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayabilmek için görev sadece öğretmenlere değil, velilere de bu konuda büyük görevler düşmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bu öğretim yılında üstün başarılar dilerim."

Daha sonra okul yetkililerine çiçek sunan Başkan Şahin, öğretim yılının tatlı, huzurlu ve başarılı geçmesi dileklerinde bulundu. Daha sonra belde sınırlarındaki tüm okulları ziyaret eden Başkan Şahin, yöneticilere birer çiçek sundu ve yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title