Haberler

Erzincan ve Ardahan'da Sağanak

Ardahan merkez ile Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde sağanak ve dolu etkili oldu.

Ardahan merkez ile Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde sağanak ve dolu etkili oldu.

Üzümlü ilçesinde öğleden sonra başlayan ve uzun süre şiddetli olarak devam eden sağanak ve dolu, bazı iş yerlerinde su baskınlarına yol açtı.

Esnaflar iş yerlerine dolan suları boşaltmak için temizlik çalışması yaptı.

Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlarda yağışın dinmesini bekledi.

İlçe genelinde etkisi gösteren yağışın ardından Cimin Deresi'nde su yüksekliği artarken yollarda su ve çamur birikintileri oluştu. Yoğun çamur, vatandaşların ve araçların yollarda güçlükle ilerlemesine neden olurken bazı araçlarda çamura battı.

Belediye ekipleri ise itfaiye ve iş makineleri yardımıyla kaldırım ve yollarda çamur temizlemesi yaptı.

AA muhabirine konuşan vatandaşlardan İbrahim Akpunar, hazırlıksız olarak yağışa yakalandıklarını ifade ederek, "Öncelikle yağmur yağdı sonra doluya çevirdi. Su taşkınları oldu. Kahvehaneler ve çay ocakları su doldu. Böyle bir yağış beklemiyorduk çok ani oldu. Hazırlıksız yakalandık. Araçlar için yollar çok çamur su da var ve sıkıntılar oldu biraz. Yollar çok kötü şu an. Bir an önce temizlenmesi lazım." dedi.

Ardahan

Ardahan'ın özellikle ova mevkinde etkisini gösteren sağanak, su birikintilerine neden oldu.

Ardahan kent merkezi ile Ardahan ovasında sağanakla birlikte hafif dolu yağışı da gerçekleşti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Ardahan İl Müdürü Ertan Ağtürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede yağışların aralıksız sürdüğünü belirterek, tarım arazileri için şimdilik bir sıkıntı görmediklerini dile getirdi.

Ancak meydana gelebilecek bir olumsuzluk karşısında duyarlı olduklarını kaydeden Ağtürk, "Şu an tarım arazileri için bir zararımız söz konusu değil. Çünkü sezon yeni başladı." dedi.

Yağışlar bölge geneli aralıklarla devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Ardahan Üzümlü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title