Haberler

Erzincan: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'nin yeni takımlarından Erzincanspor, teknik direktörlüğe Müjdat Yalman'ı getirdi.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'nin yeni takımlarından Erzincanspor, teknik direktörlüğe Müjdat Yalman'ı getirdi.

Erzincanspor Vedat Çimen Tesisleri'nde düzenlenen ve Kulüp Başkanı Osman Terzioğlu ile Genel Kaptan Recep Uludağ'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Teknik Direktör Müjdat Yalman, 1 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Kulüp Başkanı Osman Terzioğlu, 2. Lig için yeni bir yapılanmaya girdiklerini belirterek, geçen sezon büyük bir başarıya imza atarak 3. Lig'de şampiyon olan kulübün, belirlediği yeni hedeflerine ulaşabilmesi çaba gösterdiklerini söyledi. İkinci Lig'de önce play-off ardında da A Kategorisi'ne çıkmak için mücadele edeceklerini kaydeden Başkan Terzioğlu, "Mevcut kadromuzu 1-2 isim dışında muhafaza edip, hocamızın tavsiyeleri doğrultusunda ve kulübün maddi imkanları ölçüsünde 5-6 yeni futbolcuyu daha kadromuza dahil edeceğiz. Bütün dileğimiz, yeni sezonda Erzincan insanının yanısıra şehrimizin yöneticilerini de yanımızda görmektir" dedi.

Teknik Direktör Müjdat Yalman ise, Erzincanspor'da 1986-1987, 1993-1994 ve 1996-1997 sezonlarında 3 kez görev yaptığını hatırlatarak, "Erzincan'ı ve Erzincan insanını yakından tanıyorum. Kulübe benden önce hizmet eden ve önemli başarılara imza atan herkese teşekkür ediyorum. Ancak futbolda dün yoktur, bugün ve yarın vardır. Daha büyük başarılara ulaşmak için daha çok çalışmalıyız" diye konuştu.

Futbolun bir ekip işi olduğunu ve yönetici, futbolcu, teknik kadro ve taraftarla birlikte başarının elde edileceğini dile getiren Yalman, "Daha önce birlikte çalıştığım insanlarla yeniden çalışacak olmaktan mutluyum. Kulübün geçen yıl 3. Lig'de yaşadığı başarıları 2. Lig B Kategorisi'nde de yaşatmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı. Yalman, kulübün maddi imkanları doğrultusunda kadroya takviyeler yapmak için çalışmalara başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title