Haberler

Erzincan: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Gurup'ta Klasman Mücadelesi Verecek Olan Erzincanspor, Kadrosuna 4 Yeni İsim Kattı.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Gurup'ta klasman mücadelesi verecek olan Erzincanspor, kadrosuna 4 yeni isim kattı.

Ligin ilk yarısını 18 puanla 9'uncu sırada tamamlayan Erzincanspor, klasman mücadelesinde üst sıralara çıkmak için kadrosunu güçlendiriyor. Devre arası kampı ve gerçekleştirilen transferlerle ilgili bilgi veren Erzincanspor Kulübü Başkanı Osman Terzioğlu, 1 santrafor, 1 kaleci, 1 stoper ve 1 liberoyla anlaşma sağladıklarını, kadroya dahil etmek istedikleri 3 futbolcuyla da görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Anlaşma sağlanan futbolcuların isimlerinin daha sonra açıklanacağını ifade eden Terzioğlu, teknik heyet değişikliğinden dolayı sezon başında yapılan transferlerin faydalı olmadığını ve istenilen puan hedefine ulaşamadıklarını anlattı.

Play-off mücadelesi sonuna doğru 6 futbolcunun kadro dışı kalmasının takımda bazı olumsuzluklara yol açtığını anlatan Terzioğlu, şöyle konuştu: "Hedeflediğimiz puana ulaşamadık. Ancak ikinci devre için çalışmaları hızlandırarak transfer arayışına girdik. Sezon başında kadromuzda bulunan 6 futbolcuyla yolları ayırdık. Gidecek futbolcuların yerine Süper Lig ve A Gurubu'ndan futbolcu aldık. Teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda 3 futbolcu daha alacağız. Bu transferlerden sonra transfer çalışmalarını tamamlayacağız."

Erzincanspor'un 18 Aralık tarihinden itibaren Antalya'da kampa girdiğini anlatan Osman Terzioğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Takımımız kamp süresince guruplar halinde 3 maç yapacak. Maçlar sonunda bir gurup atlarsak kamp devam edecek ve 30 Aralık'ta sona erecek. İkinci kamp ise 5 Ocak 2007'de başlayacak ve 12 gün sürecek. Yeni transferlerle bu kampa girmeyi düşünüyoruz. Taraftarlarımız hiçbir zaman üzüntüye kapılmasın, yeni transferlerimizle takımı istenilen yere getireceğiz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title