Haberler

Erzincan: Türkiye 2.futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta Mücadele Eden Erzincanspor Kulüp Başkanı Osman Terzioğlu, Sezon Başında Şampiyonluk Parolasıyla Yola Çıktıklarını, Ancak Üst Üste Alınan Başarısız Sonuçların Ardından Artık Hedeflerinin Play-off'a Kalmak Olduğunu Söyledi.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta mücadele eden Erzincanspor Kulüp Başkanı Osman Terzioğlu, sezon başında şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını, ancak üst üste alınan başarısız sonuçların ardından artık hedeflerinin play-off'a kalmak olduğunu söyledi.

Sezon başındaki hesaplarının tutmadığına dikkat çeken Terzioğlu, "Artık yeni hedef belirledik. İlk 6'ya, yani playy-off'a kalarak ordanda Lig A'ya çıkacağımıza inanıyorum. Umarım bu hedefe ulaşırız. Bu durumu düzeltmek istiyoruz ve çareler arıyoruz. Her kulüp sıkıntılı dönem geçirir. Bizde öyle bir dönem geçiriyoruz" diye konuştu. Ligin ilk haftasının kendileri için iyi geçmediğini vurgulayan Terzioğlu, "Biraz şansızlık birazda kendi becerisizliğimizden dolayı çok ucuz puan kayıpları yaşadık. Erzincanspor'un gruptaki diğer takımlardan hiçbir eksiği yok. Hatta artı yönlerimiz daha fazla" şeklinde konuştu.

Taraftarların biraz sabırlı olup, desteğini esirgemezse bu takımın çok şeyler başaracağını ifade eden Başkan Terzioğlu, başarının zamanla geleceğini, geleceğede umutla baktıklarını ifade etti. Erzincanspor'un ligde ses getirecek büyük işler başaracağının altını çizen Başkan Terzioğlu, "Birgün bu takımı eleştirenlere zamanı geldiğinde en iyi cevabı vereceğiz. Tokatspor karşısında aldığımız galibiyet camiada iyi bir hava yarattı. Ekip ruhunu da yerleştirebilirsek çok daha başarılı olacağız. Alınan bu galibiyetle oyuncularımız son haftalardaki kazanamama sendoromunuda üzerlerinden attılar. Şimdi oldukca hırslı ve istekliler. Ligde en kısa zamanda hak ettiğimiz yere geleceğiz. Erzincanspor'un yeri burası değildir. İlerleyen haftalarda ligde ağırlığımız hissettireceğiz. Taraftarlarımızın içi ferah olsun" diye konuştu.

Bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kırşehirspor maçını kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade eden Terzioğlu, "Kırşehirspor'da bizim gibi ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren bir ekip. Ama Erzincanspor'un kadrosu Kırşehirsporu yenebilcek güçtedir. İlerleyen haftalarda hem futbol, hemde sonuç olarak taraftarların beklentisine en iyi şekilde cevap vereceğiz. Güzel günler yakındır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title