Haberler

Erzincan: Tatile Gözyaşlarıyla Girdiler

Erzincan'daki ilk ve orta dereceli okulların yaklaşık 3 ay sürecek yaz tatili bugün karnelerin dağıtılmasıyla başladı.

Erzincan'daki ilk ve orta dereceli okulların yaklaşık 3 ay sürecek yaz tatili bugün karnelerin dağıtılmasıyla başladı.

Nisan ayında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı Müşir Zeki Paşa İlköğretim Okulu'nda da öğrenciler, saat 10.30'da karnelerini alarak tatile girdi. Öğretmenlerinin elinden karnelerini almanın sevincini yaşayan öğrenciler, bir taraftan da babalarının tayini sebebiyle aralarından ayrılacak olan arkadaşları için gözyaşı döktü. 2-B sınıfında öğretmenleri Günay Aydemir'in elini öperek karnelerini alan küçük öğrenciler 2 yıl boyunca aynı sıraları paylaştıkları arkadaşları Banu Vildan Koç ve İlknur Ayhan'ın aralarından ayrılmasından dolayı uzun süre ağladı. Babalarının tayini sebebiyle başka illere gidecek olan arkadaşlarına sarılıp gözyaşı döken küçük öğrencilerin gözyaşları velilerini de hüzünlendirirken, duygusal öğrencileri sınıf öğretmeni Günay Aydemir teselli etmeye çalıştı.

Erzincan merkez, ilçe ve beldelerdeki 334 okulda öğrenim gören yaklaşık 44 bin öğrenci ve 2 bin 422 öğretmen, 18 Eylül 2006 tarihine kadar tatile girdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title