Haberler

Erzincan: Orgeneral Yöney'e Hemşehrilik Beratı

3. Ordu Komutanlığı'ndan, Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na atanan Orgeneral Orhan Yöney, Erzincan'da veda ziyaretlerine başladı.

3. Ordu Komutanlığı'ndan, Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na atanan Orgeneral Orhan Yöney, Erzincan'da veda ziyaretlerine başladı.

2 yıl boyunca 3. Ordu Komutanı olarak görev yapan Orgeneral Orhan Yöney, dün Erzincan Valiliği'ne yaptığı veda ziyaretinin ardından bugün de Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk ve Emniyet Müdürü Ahmet Çimen'e veda ziyaretinde bulundu. Erzincan Belediyesi'ni ziyaretinde, Başkan Mehmet Buyruk tarafından karşılanan 3. Ordu Komutanı Orgeneral Orhan Yöney, şehrin fahri hemşehrisi ilan edildi. 2 yıl süreyle görev yaptığı Erzincan'dan çok güzel anılarla ayrılacağını ifade eden Orgeneral Orhan Yöney, kendisinin Erzincan'a fahri hemşehri ilan edilmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Erzincan halkını unutmayacağını söyledi.

Orgeneral Yöney'e fahri hemşehrilik beratını veren Başkan Buyruk ise, Orgeneral Yöney'in belediyenin yürüttüğü altyapı projelerinde kendilerine büyük destek verdiğini dile getirerek, "Erzincan halkına verdiğimiz hizmetlerde sayın Yöney'in büyük emeği var. Kendisiyle çok uyumlu bir şekilde çalıştık. Erzincan halkı kendisini unutmayacaktır. Erzincan'a ve Erzincan halkına yakınlığının bir anısı olarak paşamızı şehrimizin fahri hemşehrisi olarak ilan etmekten gurur duyuyoruz" dedi.

Başkan Buyruk Orgeneral Yöney'e fahri hemşehrilik beratının yanı sıra, Erzincan'a özgü bakır bir tepsi ve yöreye özgü yiyeceklerden oluşan bir hediye paketini takdim etti.

Orgeneral Yöney Erzincan Belediyesi'nin ardından İl Emniyet Müdürü Ahmet Çimen'i makamında ziyaret ederek vedalaştı. Orgeneral Yöney, emniyet çalışanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title