Haberler

Erzincan-Kazazedelere İlk Müdahaleyi Bakan Yaptı-Hd

Kazazedelere ilk müdahaleyi bakan yaptıBaşbakan Binali Yıldırım'ın programına katılmak üzere Sivas'tan karayolu ile Erzincan'a gelen Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın geçiş güzergahı olan Sakaltutan mevkiinde trafik kazasında meydana geldi.

Kazazedelere ilk müdahaleyi bakan yaptı

Başbakan Binali Yıldırım'ın programına katılmak üzere Sivas'tan karayolu ile Erzincan'a gelen Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın geçiş güzergahı olan Sakaltutan mevkiinde trafik kazasında meydana geldi. Bakan Demircan konvoyu durdurarak yaralılara ilk müdahaleyi kendisi yaptı. Kaza da yaralanan iki kişi ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Bakan Demircan'da hastanaye gelerek yaralılar hakkında bilgi aldı. Hastane çıkışında açıklama yapan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, kaza geçiren yaralı vatandaşların şuurunun açık olduğunu belirterek, sağlık ekipleri tarafından gerekli müdahalelerin yapıldığını kaydetti. Kaza yapan vatandaşların İstanbul'dan geldiklerini belirten Bakan Demircan, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title