Haberler

Erzincan Et ve Süt Kurumu Çalışanları İstihkaklarını Mehmetçiğe Uğurladı

Et ve Süt Kurumu Erzincan Kombina Müdürlüğü çalışanları, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatın da görevli askerler ile birlikte olduklarını hissettirmek maksadıyla başlattıkları destek kampanyası kapsamında bu ay ki istihkak haklarını Zeytin Dalı...

Et Ve Süt Kurumu Erzincan Kombina Müdürlüğü çalışanları, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatın da görevli askerler ile birlikte olduklarını hissettirmek maksadıyla başlattıkları destek kampanyası kapsamında bu ay ki istihkak haklarını Zeytin Dalı Harekatında görevli askerlere gönderdiler.

Kampanya kapsamında Et ve Süt Kurumu Erzincan Kombina Müdürlüğü çalışanı yaklaşık 200 personel içlerinde kişisel bakım malzemelerinin bulunduğu istihkaklarını Zeytin Dalı Harekatında görevli askerlere yolladılar.

Kampanya ilişkin açıklamada bulunan Erzincan Kombina Müdürlüğü çalışanlarından Faruk Kocatürk, Erzincan Tavuk Kombinası çalışanları olarak başlatmış oldukları kampanya kapsamında bu ay ki istihkak haklarını Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatında görevli askerlere moral amaçlı gönderdiklerini söyledi.

Et ve Süt Kurumu Erzincan Kombina Müdürlüğü önünde toplanan yaklaşık 200 çalışan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından tekbirler getirerek, istihkaklarını Afrin'e uğurladılar. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Et ve Süt Kurumu Erzincan Afrin TSK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title