Haberler

Erzincan-erzurum Demiryolu Ulaşımı Çığ Nedeniyle Sağlanamıyor

Erzincan-erzurum Demiryoluna Düşen Çığ Nedeniyle Erzincan Tren Garı'nda Bekletilen Yolcular Erzincan'dan Karayolu ile Erzurum'a Gönderildi.

Erzincan-Erzurum demiryoluna düşen çığ nedeniyle Erzincan Tren Garı'nda bekletilen yolcular Erzincan'dan karayolu ile Erzurum'a gönderildi.

Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava Erzincan'da hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kar ve tipi dolayısıyla karayolları zaman zaman ulaşıma kapanırken, Erzincan-Erzurum demiryolu da, Sansa Deresi mevkiinde 17 Ocak günü düşen çığ nedeniyle kapalı bulunuyor. Son iki gündür Erzincan Tren Garı'na gelen trenler geri gönderilirken, yolcular ise otobüslerle Erzurum'a götürülüyor.

Ankara'dan yola çıkarak, öğle saatlerinde Erzincan Tren Garı'na ulaşan 41002 sefer sayılı Erzurum Ekspresi'nin 52 yolcusu, tren garı personelinin yardımı ile bekletilen otobüse bindirilerek, karayoluyla Erzurum'a gönderildi. Kar nedeniyle Ankara'dan Erzincan'a 20 saatte gelebildiklerini söyleyen bazı vatandaşlar bir an önce yolculuğu tamamlamak istediklerini belirttiler.

(CM-İRT-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title