Haberler

Erzincan: Erzincan'da Yangın: 1 Yaralı

Erzincan'ın merkeze bağlı Heybeli Köyü'nde bir samanlıkta çıkan yangın, vatandaşlara korkulu anlar yaşattı.

Erzincan'ın merkeze bağlı Heybeli Köyü'nde bir samanlıkta çıkan yangın, vatandaşlara korkulu anlar yaşattı.

Erzincan'a 20 kilometre uzaklıkta bulunan Heybeli Köyü'nde saat 11.30 sıralarında Ali Demiray'a (52) ait samanlıkta çıkan yangında, samanlığın yanısıra bitişiğinde bulunan ahır ve evin çatısı yanarak kül oldu. Eşi Fidan Demiray (48) ile birlikte İstanbul'da yaşayan ve yaz aylarında kullandıkları Heybeli Köyü'ndeki evlerini temizlemek için önceki gün Erzincan'a gelen Ali Demiray, yangına, eşinin ekmek pişirmek için yaktığı tandırdan çıkan kıvılcımların sebep olduğunu söyledi. Köydeki komşuların ve ardından itfaiyenin müdahale ettiği yangında Ali Demiray, elindeki hortumla ahır ve samanlığın yanan bölümlerini söndürmeye çalıştı. Yangını söndüren itfaiye ekipleri, soğutma çalışmalarının yapılabilmesi için ahırın çatısındaki sacları kancalarla çıkarmaya çalışırken, bir dozer yardımıyla da ahırdaki samanlığın duvarı yıkılarak yangının etrafa sıçraması önlendi.

Can ve mal kaybının yaşanmadığı yangının çıkışına sebep olan tandırı yakan ve yangını söndürmeye çalıştığı sırada kolları ve boynunun bir kısmı yanan Fidan Demiray'a ilk müdahaleyi komşuları yaptı. Yaşadığı acıya aldırış etmeyen Fidan Demiray, ahır ve samanlığının yanmasına üzüldüğünü belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title