Haberler

Erzincan'da Terör Operasyonu

Erzincan'da Havaalanı Yolu Üzerindeki Ersevenler Mahallesi'nde Bir Teröristin Görüldüğü İhbarı Güvenlik Güçlerini Alarma Geçirdi.

Erzincan'da havaalanı yolu üzerindeki Ersevenler Mahallesi'nde bir teröristin görüldüğü ihbarı güvenlik güçlerini alarma geçirdi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'ne bağlı timler, şehir merkezine 3 kilometre uzaklıktaki Ersevenler Mahallesi'nde üzerinde el bombası bulunan bir kişinin girdiği evden ekmek ve su istediği ihbarı üzerine bölgeyi çembere aldı. Erzincan'da geçtiğimiz günlerde güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmanın ardından kaçan terörist gruptan olabileceği ihtimaliyle hareket eden güvenlik güçleri, panzerlerin öncülüğünde girdikleri mahalledeki bütün evleri tek tek aradı. Boş bir evde birinin görüldüğü

ihbarını alan özel harekat polisleri, evde de arama yaptı. Terörle Mücadele Şubesi'ne bağlı çok sayıda sivil polisin de görev aldığı operasyonda, mahallede yapılan bütün aramalara rağmen teröristin izine rastlanmadı.

(İS-İRT-OMR-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title