Haberler

Erzincan'da Öldürülen PKK'lı Terörist Sayısı 2'ye Yükseldi

ERZİNCAN'ın Kemah ilçesi kırsalında dün akşam insansız hava aracı (İHA) tarafından görüntülen 4 kişilik PKK'lı terörist gruba yönelik düzenlenen operasyonda öldürülen terörist sayısı 2'ye yükseldi.

ERZİNCAN'ın Kemah ilçesi kırsalında dün akşam insansız hava aracı (İHA) tarafından görüntülen 4 kişilik PKK'lı terörist gruba yönelik düzenlenen operasyonda öldürülen terörist sayısı 2'ye yükseldi.

Kemah ilçesi Meyvanlı bölgesinde İHA'lar tarafından görüntülenen PKK'lı terörist gruba yönelik başlatılan hava destekli operasyonda dün akşam saatlerinde 1 terörist etkisiz hale getirilmiş, bölgeye sevk edilen çok sayıda jandarma, polis ve özel harekat timlerinin desteği ile kaçan teröristlere yönelik arama çalışması başlatılmıştı. Hava destekli operasyon sürerken, sabah saatlerinde kırsal alanda yaralı olarak kaçan 1 teröristin daha cesedi bulundu. Bölgedeki operasyonların yoğun yağmur ve sis altında sürdürüldüğü belirtildi. - Erzincan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Kemah PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title