Haberler

Erzincan'da Korkutan Yangın

Erzincan'da keresteciler sitesinde çıkan yangın büyük paniğe neden oldu.

Erzincan'da keresteciler sitesinde çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Geniş bir alanda etkili olan yangın nedeniyle dumandan zehirlenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan Keresteciler Sitesi'nde saat 20.30 sıralarında, orman ürünleri satışı yapan bir işletmede henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın çevre dükkanlara da sıçradı. Büyüyen alevlere ilk müdahaleyi Erzincan Belediyesi itfaiye ekipleri yaptı. Alevlerin yükselmesiyle yangın büyüyünce, çevre belediyelerin itfaiyeleri ile Erzincan Havalimanı İtfaiyesi, 3. Ordu Komutanlığı'na bağlı itfaiye ekipleri ile emniyet müdürlüğüne ait TOMA olmak üzere toplam 27 itfaiye aracı, 65 personel yangına müdahale ediyor. Dumandan zehirlenen 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 2 saattir kontrol altına alınamayan yangın, büyük paniğe neden oldu. İşyeri sahipleri de kendi çabaları ile alevlere müdahale etmeye çalıştı. Vatandaşlardan bazıları ellerindeki bahçe hortumu ile alevleri söndürmeye çalışırken, bazıları da kendi çabalarıyla keresteleri yangından kurtardılar.

Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı olay yerine çok sayıda ambulans ve AFAD ekibi ve iş makinesi de sevk edildi. Yangının başlangıcını gören bir vatandaş, aniden elektriklerin kesildiğini belirterek, alevlerin yükseldiğini söyledi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title