Haberler

Erzincan'da İhtiyaç Sahiplerine 24 Saat Sıcak Çorba

Erzincan Belediyesi ve Koç Holding tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ilde 2 yıldır faaliyet gösteren aşevinde, ihtiyaç sahibi insanlara yönelik 24 saat ücretsiz sıcak çorba dağıtımı yapılacak.

İki yıl önce Erzincan Belediyesi'nin kullanımı için hayırsever işadamı Hacı Ali Akın tarafından yaptırılan aşevinde, artık 24 saat sıcak çorba çıkarılarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak. Bugün gerçekleşen törenle bu konuda hizmet vermeye başlayan aşevinde, Belediye Başkanı Mehmet Buyruk ve davetliler hazırlanan çorbaların tadına baktı. Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, "Bundan 2 yıl önce Erzincanlılar'a verdiğimiz bir sözü yerine getiriyor olmanın huzuru içerisindeyim. Bundan böyle bu tesisimizde

ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize gün boyunca sıcak çorba sunacağız. Erzincan'da 'ben sıcak bir çorbaya ve ekmeğe muhtacım' diyen kimse kalmayacak. Bu şehirde 'ben dün gece bir lokma ekmek yemeden aç yattım' diyen kimse kalmayacak. Sizlerden istirham ediyorum. Bu kentin ihtiyaçlılarını sizler de buraya yönlendirin. Buraya gelsinler ve bizim onlara sunduğumuz sıcak çorbamızdan, ekmeğimizden yesinler. Bilsinler ki, belediyeleri her daim onların yanlarında. Belki bu hizmetimiz onların ihtiyaç duydukları gıda

ihtiyacını karşılamaktan uzak bir hizmet olabilir ama hiç olmazsa bu şehirde aç yatan insan olmadığını bilerek evlerimizde rahatça uyuyabilelim, bundan böyle" dedi.

(İS-İRT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title