Haberler

Erzincan'da 15 Yıl Sonra MHP Kazandı; Yeni Başkan Bekir Aksun

ERZİNCAN'da resmi olmayan sonuçlara göre, belediye başkanlığını 15 yıl sonra Mhp'li Bekir Aksun kazandı.

Erzincan'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde en çok oyu MHP adayı Bekir Aksun alarak kentin yeni belediye başkanı oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre Aksun'un kazanmasıyla MHP, Erzincan'da 15 yıl sonra yerel seçimleri kazanmış oldu. 1999-2004 yılları arasında Erzincan'ı yöneten Erkan Karaman'dan sonra belediyeyi 3 dönem boyunca AK Parti'li başkanlar Mehmet Buyruk, Yüksel Çakır ve Cemalettin Başsoy yönetti.

BEKİR AKSUN KİMDİR?

Bekir Aksun, 1967 yılında Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde çiftçi bir ailenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimini Üzümlü'de, lisans öğrenimini ise Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Yüksekokulu ve Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü'nde tamamladı. 17 yıl Erzincan'daki çeşitli okullarda öğretmenlik yapan Aksun, 2006 yılında ticaret hayatına atıldı. 2007 yılından itibaren aktif siyasi hayatına başlayan Aksun, partide çeşitli görevlerde bulunduktan sonra MHP Erzincan İl Genel Meclis Üyeliği, İl Başkanlığı ve 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde milletvekili adayı oldu. Aksun evli ve 3 çocuk babası. - Erzincan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Aksun MHP Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title