Haberler

Erzincan Başbakan Yıldırım, Kemah Kırsalında 4 Teröristi Etkisiz Hale Getiren Komando Bölüğünü...

Başbakan Yıldırım, Kemah kırsalında 4 teröristi etkisiz hale getiren komando bölüğünü ziyaret ettiErzincan'da bulunan Başbakan Binali Yıldırım, Kemah İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Başbakan Yıldırım, Kemah kırsalında 4 teröristi etkisiz hale getiren komando bölüğünü ziyaret etti

Erzincan'da bulunan Başbakan Binali Yıldırım, Kemah İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Başbakan Yıldırım, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş tarafından karşılandı. Tören mangasını selamlayan Yıldırım, askerlerin bayramını tebrik etti. Kemah Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanı Üsteğmen Varol Öztekin, Başbakan Yıldırım'a ilçe kırsalında 4 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyona ilişkin bilgi verdi. Başbakan Yıldırım, "Terörist, saldıran değil sizden kaçan, saklanan konuma geldi. Terörle mücadelede geldiğimiz en önemli nokta budur. Savunma değil, taarruz. Geçen yıl 6 Ağustos'ta aldığımız bu karar, bugüne kadar sahada mutlak üstünlüğü ele geçirmemizi sağladı. Bundan sonra da buna devam edeceğiz" dedi. Başbakan Yıldırım, daha sonra operasyonu gerçekleştiren komando timi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Erzincan Kemah Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title