Haberler

Erzincan: Ak Parti Erzincan Merkez İlçe Teşkilatı, Basın Mensuplarıyla Biraraya Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzincan Merkez İlçe Başkanı Muhammet Nalbant, iktidarda olmanın kendilerini yıpratmadığını, aksine oylarını artırdığını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzincan Merkez İlçe Başkanı Muhammet Nalbant, iktidarda olmanın kendilerini yıpratmadığını, aksine oylarını artırdığını söyledi.

Mart ayında yaptıkları genel kurulun ardından teşkilat içerisinde görevlendirme yapan AK Parti Erzincan Merkez İlçe Teşkilatı, Işıkpınar Köyü'ndeki bir lokantada verilen yemekte basın mensuplarıyla biraraya geldi. Yemek sonrası basın mensuplarıyla sohbet eden Merkez İlçe Başkanı Muhammet Nalbant, AK Parti'nin oylarında düşme olduğu yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine, "Herkes bir şeyler söyleyebilir. Ama önemli olan, objektif olarak yapılan kamuoyu yoklamalarıdır. Biz genel seçimlerde yüzde 34 oyla iktidara geldik. Şimdi yapılan anketlerde yüzde 40-42 oranında oyumuz çıkıyor. Genelde iktidarda olan partiler yıpranır. Ancak bizim oy oranımızın seçimlerde aldığımızdan yüksek çıkması, iktidarda olmanın bizi yıpratmadığını, aksine yaptığımız çalışmalarla oyumuzu artırdığımızı gösteriyor" diye konuştu.

Merkez İlçe Başkanlığı'nın genel kurul toplantısının ardından görev bölümü yaparak çalışmaları kaldığı yerden devam ettirdiklerini ifade eden Muhammet Nalbant, "14 beldemizde ve mahallelerimizde, belediye başkanlarımızın da katıldığı toplantılar düzenleyip, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title