Haberler

Erzincan'a Şehit Acısı Düştü

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nin Irak sınırı yakınında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Erzincanlı 32 yaşındaki Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram'ın acı haberi baba evine ulaştı.

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nin Irak sınırı yakınında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Erzincanlı 32 yaşındaki Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram'ın acı haberi Üzümlü İlçesi'ne bağlı Altınbaşak Beldesi'nde yaşayan baba evine ulaştı.

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nin Irak sınır kesiminde bir grup PKK'lının eylem hazırlığında olduğu istihbaratını alan güvenlik güçleri, bugün öğlen saatlerinde bölgeye hava destekli geniş kapsamlı operasyon düzenlendi. Sikorksy helikopterlerle bölgeye indirilen özel eğitimli birlikler, kalabalık terörist grubuyla sıcak temas sağladı. 10 PKK'lının öldürüldüğü çatışmada Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram ile Uzman Çavuş İbrahim Kurt şehit oldu.

ACI HABER BABA EVİNE ULAŞTI

Yaklaşık 1,5 yıldır Şırnak'ta görev yapan Erzincanlı Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram'ın şehit olduğu haberi anne ve babasının yaşadığı Üzümlü İlçesi'ne bağlı Altınbaşak Beldesi'nde oturan ailesine bugün akşam saatlerinde jandarma tarafından verildi. 3 kız bir erkek evladı olan İsmail-Emiş çifti, tek oğullarını kaybetmenin şokunu yaşadı. Evlatlarının teröristlerle girilen çatışmada şehit olduğunu öğrenen baba ve anne fenalık geçirdi. Eve gelen sağlık ekipleri acılı anne-babaya müdahale etti. Esra Bayram ile evli olan ve Berke adında bir çocuğu bulunan şehit Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram'ın baba evi ve bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehit Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram ile Osmaniyeli şehit Uzman Çavuş İbrahim Kurt için yarın Diyarbakır'da tören düzenleneceği belirtildi.

- Erzincan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Uludere Şırnak Irak Güncel Haberler

title