Haberler

Erzik'ten Canaydın'a Ziyaret

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Pankreas Ameliyatı Olan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ı Ziyaret Etti.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, pankreas ameliyatı olan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ı ziyaret etti.

Erzik, Memorial Hastanesi'ndeki odasında ziyaret ettiği başkan Canaydın'a geçmiş olsun dileklerini iletirken, şu an dinlenen Canaydın'ı çok daha iyi gördüğünü belirterek, ''Kendisinin durumu çok iyi. İnşallah yakın zamanda taburcu olur. Kendisiyle oturduk, sohbet ettik. Tabii ki maçı da konuştuk. Maça gittiğim için gözlemlerimi anlatıp, Galatasaray'ı çok beğendiğimi söyledim'' dedi.

UEFA Kupası'ndaki grupların ilginç olduğunu ve ileride düzeltileceğini belirten Erzik, ''Bu grup sistemi biraz şanslara bağlı sistem. Çünkü takımlarla ikişer kez oynamak mümkün değil. İleride düzelteceğiz inşallah. Yeni düşündüğümüz sistemle 4'lü gruplar olacak. Ama 2009-2010 sezonundan sonra kabul edildiği takdirde başlayacak. Gruplara baktığım zaman Galatasaray'ın şansını yüksek görüyorum'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın iki maçta da şanssız olduğunu ifade eden Erzek, ''Beşiktaş niye gol atamıyor, anlamıyorum. Marsilya ve Porto'nun çok sert oynadığına katılıyorum. Sanki iki maç da birbirinin kopyası oldu'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title