Haberler

    Ertuğrul Sağlam: "Sıkıntılı Bir Süreç Yaşıyoruz"

    Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takım olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini söyledi.

    UEFA Uluslar Ligi müsabakaları nedeniyle lige verilen arada antrenmanlarına devam eden Kayseri spor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
    Sağlam, "Aytemiz Alanya spor ile oynayacağımız, bizim ve rakibimizin için önemli olan karşılaşmanın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladık. Milli takımda kampında bulunan ve sakat olan oyuncularımız bize katılmadı. Sakat olan sporcularımızın tedavileri lige verilen arada tüm hızıyla devam ediyor. Bazıları hafta başında bizimle beraber olacaklar. Milli takım oyuncularımızın da katılımı ile tam takım halinde çalışacağız. Sıkıntılı bir süreci yaşıyoruz. Şuna inanıyoruz ki oyuncularımız üzerine düşeni yapacak ve Alanya spor maçı ile sıkıntılı dönemi aşacağız. Bu gibi dönemler karakterli insanlar için, iyi gruplar için fırsat olur. Takımıma sonuna kadar güveniyorum. Futbolcularımız da karakterli duruş sergileyecekler. Takımı sıkıntılı süreçten çıkaracaklardır. Alanya spor maçını bir dönüm maçı olarak görüyoruz. Ona göre sahada olacağız. Taraftar da spor kamuoyuda sezon başında ümitliydi. Daha sonraki süreçte taraftarı çok fazla üzdük. Çok büyük olgunluk gösterip takıma, hocalarına, kulübe sahip çıkıyorlar. Bizim yapmamız gereken; onların bu iyi niyetini bu desteğini karşılıksız bırakmamak zorundayız. Taraftarı daha fazla mutlu edemediğimiz için çok üzülüyoruz. Bu güne kadar göstermiş oldukları destekten çok teşekkür ediyorum" dedi.
    Sarı-kırmızılı takımın Kadir Has tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanına milli takım kampında bulunan Kana-Biyik, Cristian Sapunaru, Asamoah Gyan ve Rajko Rotman ile sakatlıkları devam eden Oğuzhan Berber, Sakıb Aytaç, Hasan Hüseyin Acar ve izinli olan Artem Kravets, Olaksandr Kucher, Levent Gülen ve Deniz Türüç antrenmana katılmadı. Bilal Başaçıkoğlu ve Chery salonda çalıştı. Antrenmana katılan futbolcular ısınma çalışmasının ardından 5'e 2 pas kondisyon çalışması yaptılar.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aytemiz Alanyaspor Ertuğrul Sağlam Kayserispor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title