Haberler

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam İstifa Etti

Güncelleme:

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yönetime istifasını sunarak görevi bıraktı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 12 puan ile 17. basamakta yer alan Kayserispor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı. Deneyimli teknik adam bugün Karpuzatan Kadir Has Tesisleri'nde yöneticilerle bir araya gelerek istifasını sundu. Konuyu ele alan Kayserispor yönetimi de istifayı kabul etti. Yapılan görüşmeler sonrasında Sağlam'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Toplantı sonrası Kulüp Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, Ertuğrul Sağlam ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını söylerken, tecrübeli hocaya herhangi bir tazminat ödenmeyeceğini söyledi.

14 MAÇTA 8 YENİLGİ ALDILAR

Trabzonspor ile oynanan karşılaşma sonrasında tepkilerin odağında bulunan Sağlam'ı taraftar istifaya davet etmişti. Kayserispor, Sağlam yönetiminde bu sezon 14 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgi alırken, kalesinde 24 gol gördü ve attığı 10 golle ligin an az fileleri havalandıran takımı konumunda bulunuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ertuğrul Sağlam Kayserispor Kadir Has Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (11)

A.Söyler:

Helal olsun Ertuğrul Hocaya İşte böyle olunması lazımFatih terim gibi para göz değil Şerefiyle bırakmış Tabii doğruysa

4
1
yanıtYanıtla
E.Ç.:

Türkiye ye spor camiası olarak değil, insan ve rol model olarak ta örnek bir karakter. keşke bir büyük takımın başında olabilse. örneğin BEŞİKTAŞ

2
1
yanıtYanıtla
vatansever:

Türkiye''deki Teknik Direktörler içinde en baba adam Ertuğrul sağlamdır. Maalasef böyle değerlerimizi hemen harcıyoruz. Yolun açık olsun hocam. Bir Trabzonspor''lu olarak sana canı gönülden başarılar diliyorum

2
0
yanıtYanıtla
GARİBAN:

cocu sanki farklımı niye tazminat alıyor aynı başarı oranı ???

0
1
yanıtYanıtla
GAZİ;:

CENTİLMENLİKTE SINIR TANIMAYAN KARAKTER ÖRNEĞİMİZ ERTUĞRUL BEYE GELİNCE ÖDEME YOK KOKU. YA GELİNCE BAŞARI DÜŞÜNÜLMEDEN YAPILAN ASALAKÇA SÖZLEŞMELER YE KOKU YE. .

1
0
yanıtYanıtla
Mardinli:

Fenere

0
0
yanıtYanıtla
Ceto:

hocayim diye geziyxor

0
0
yanıtYanıtla
Diliyar:

çokta tın kim takar futbolu

0
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Yabancı hocalara dünyaları verin, bizimkiler istese vatan haini

0
0
yanıtYanıtla
Haluk:

Çok garip sivas kümeye tezahuratlari yaptiktan sonra hic galibiyet alamadilar...pastirma kafalilar ,sucuk beyinliler siz önce efendi olmayi rakiplere saygi duymayi öğrenin futbol sonra gelir sonrada böyle meeeelersiniz.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title