Haberler

Ertuğrul Sağlam'ın Basın Toplantısı

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Hem Türk Futbolu Hem de Beşiktaş Camiası Adına Yarın Porto ile Çok Önemli Bir Karşılaşma Oynayacaklarını Belirterek, "Galibiyetten Başka Bir Seçenek Düşünmüyoruz" Dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hem Türk futbolu hem de Beşiktaş camiası adına yarın Porto ile çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Arjantinli yıldız Delgado, yarınki Porto maçı öncesi karşılaşmanın oynanacağı Dragao Stadı'nda bir basın toplantısı düzenledi. Hem Türk futbolu hem de Beşiktaş camiası adına yarın Porto ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Gruplar belli olduğu zaman Beşiktaş'ın bu gruptan çıkmasına fazla şans verilmiyordu. Marsilya ile Beşiktaş'ın üçüncülük mücadelesi vereceği tahmini yürütülüyordu. Şu anki tabloya baktığınız

zaman ise gruptaki 4 takımın da hem gruptan çıkma hem de çıkamama ihtimali var. Futbolcularımız, bu ana kadar bize birçok mutluluk yaşattılar. Eminim ki buraya kadar gelen futbolcularımız, galip geldikleri takdirde yaşayacaklarının farkındalar. Buraya kadar da gelmişken burada kaybetmek olmaz. Yarın futbolcularımız ellerinden gelen çabayı gösterecekler. Galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz. Kazanmak için sahada elimizden geleni yapacağız. Futbolcularımız da galip gelmemiz halinde Beşiktaş tarihindeki

bir ilki yaşayacaklarını biliyorlar. Maça da bu konsantrasyonla hazırlandılar" diye konuştu.

Arjantinli yıldız Delgado ise, yarın kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirterek, galip gelmek için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini ifade etti.

(BÜ-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title