Haberler

Ertuğrul Sağlam'dan Adalet Açıklaması

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Yeşil beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam: "Ben öncelikle taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Şampiyon olmuş bir takıma yakışan şekilde tribünlerde durdular" şeklinde başladığı konuşmasına maç değerlendirmesiyle devam etti.

Sağlam yaptığı açıklamada: "Yaklaşık 30 dakika rakipten eksik oynadık. Kalemizde belki birkaç cılız şut verdik. Beşiktaş gibi üst düzey bir takıma karşı iyi direndik. Beraberliğe üzülürken konsantrasyon eksikliği nedeniyle sanıyorum mağlup olduk. Sivok'la eşleştirdiğimiz oyuncunun pozisyonun içinde olmaması da gerçekten ilginç. Top da vuruşun ardından gol olmak istediği yere gitti. Sonuçta son 3 dakikaya kadar mükemmel mücadele ettik eksik olmamıza rağmen. Savunmamız da hücumumuz da dikkat çekiciydi." ifadelerini kullandı.

Maç için en çok futbolcuların emekleri için üzüldüğünü belirten Sağlam: "Bu maçın ardından futbolcuların emeklerinin gitmesine üzülüyorum. Sonuçta Beşiktaş'a yenilmek dünyanın sonu değil ama acayip toplarla yenilmemiz bizi üzdü. Futbolun adaleti bu karşılaşmada ciddi anlamda yoktu. Pazar günkü maça en kısa sürede hazırlanacağız." dedi.

Genç teknik adam Ertuğrul Sağlam, Bangura'nın kırmızı kartı ile ilgiliyse şu sözleri kullandı: "Bangura'ya kırmızı kartın nedenini kulübe geçtikten sonra soracağız, tabiki onun da hakemlerin de ciddi savunmalarda bulunmaları gerekiyor. Hakemler hata yaptıysa da Bangura hata yaptıysa da bunlar oldukça basit nedenler olacak. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title