Haberler

Ertuğrul Sağlam: "Avantajımızı Korumak İstiyoruz"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Cuma Günü Oynanacak Karabükspor Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, cuma günü oynanacak Karabükspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Takımın son durumu hakkında bilgi veren Sağlam, "Hüseyin'in kart cezası var. Volkan Şen'in durumu ise bildiğiniz gibi. Şu an o konu hakkında herhangi bir gelişme yok. Bunun yanında ufak tefek sakatlıklar var ama maça kadar hazır olacağız. Kim oynarsa oynasın formanın hakkını verecektir" dedi.

TARAFTARLA KAZANACAĞIZ

Yapılan maksatlı eleştirilere kulaklarını tıkadıklarını belirten Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, kendilerine katkı sağlayacak yorumlara ise açık olduklarını söyledi. Sağlam, Karabük maçının zor geçeceğini ancak taraftarın desteği ile 3 puana uzanacaklarına inandıklarını belirtte.

AVANTAJIMIZ ARTTI

Gaziantepspor maçı ile ilgili kararın açıklanması ile 19 puana ulaştıklarını ve en yakın rakipleriyle puan farkını 5'e çıkardıklarının anımsatan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, önemli bir avantaj elde ettiklerini söyledi. Bu avantajı korumak ve yükseltmek için Karabükspor maçına hazırlandıklarını belirten Sağlam, "Ligin yeni ekiplerinden, sezona iyi başlangıç yapan, iyi oynayan, güçlü bir takımı konuk edeceğiz. Rakibimizin başında çok sevdiğimiz, başarılı bir teknik adam Yücel İldiz bulunuyor. Ligde güçlü bir konumdalar" dedi.

ETKİLİ OYUNCULARI VAR

Rakiplerinin kontratak futbolunu iyi oynadıklarını ve etkili oyunculara sahip olduklarını belirten başarılı çalıştırıcı, "Kendi sahanızda puan kaybetmemek için oynamak kolay değil. Biz Bursaspor olarak geçtiğimiz sezondan başlayan bu sezonda devam eden bir hava oluşturduk. Taraftarın desteği bizim için çok önemli. Centilmence bizleri destekleyip karşılaşmadan gelecek adına bizi rahatlatacak 3 puanı alacağımız düşünüyorum" diye konuştu.

ELEŞTİRİLERDEN FAYDALANIYORUZ

Yapılan eleştirilerin kendisini hırslandırıp hırslandırılmadığı ile ilgili olarak görüş bildiren Ertuğrul Sağlam, "Bizim olaya bir bakış açımız var. Futbolu değerlendirme anlayışımız var. Bu anlayış içinde doğru olanı yapıyoruz. Eleştirilerden olumlu şekilde faydalanmayı bilen insanlarız. Yeter ki eleştiriler, eleştirilen insanı başarıya teşvik etsin. Diğerleri ile ilgili konuşmak istemiyorum, onların maksatları belli zaten. O nedenle umursamıyoruz. Bize bir şeyler katacak iyi niyetli insanlar eleştirilere devam etsin, biz de kendilerinden faydalanalım" dedi.

VOLKAN'IN CEZASI DEVAM EDİYOR

Öte yandan, yayıncı kuruluşun, Ertuğrul Sağlam'ın bir süre önce kadro dışı bıraktığı Volkan Şen'i affettiği yönünde verdiği haberle ilgili de bir açıklama yapan Sağlam, Volkan Şen'in cezasının devam ettiğini ve bir farklı bir gelişmenin olmadığını kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title