Haberler

Ertuğrul Erdoğan: "Kazanma Alışkanlığımızı Devam Ettirmek İstiyoruz"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, geçen sene elde ettikleri kazanma alışkanlıklarını bu sene de devam ettirmek istediklerini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, geçen sene elde ettikleri kazanma alışkanlıklarını bu sene de devam ettirmek istediklerini ifade etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahasında karşılaştığı Yeşil Giresun Belediyespor'u 99-87'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mücadelede çok fazla sayı yediklerini vurgulayan Erdoğan, "99 sayı attık ama 87 sayı da yedik. Kendi evimizde 87 sayı çok fazla. Her gün böyle atamayabiliriz. Bu skoru yersek maç kazanma şansımızı kaybetmiş oluruz. Bunun üzerine yoğunlaşacağız. Skoru yüksek olduğu bir maç oldu" şeklinde konuştu.

"FIBA çok fazla kural değişikliği yapıyor"

Tecrübeli başantrenör, basketbolda her sene çok fazla kural değişikliğine gidildiğini dile getirerek, "Skorlar genelde çok yüksek kurallar buna müsaade ediyor. Her sene çok kural değişikliği yaşıyoruz. Geçen seneki kriterler bu sene çok farklı. Alınan fauller oyuncuyu şaşkınlığa itiyor. FIBA ofansif bir basketbol istiyor. Kurallar nezdinde savunmanın anlamı kalmadı. Zor maçtı. Tebrik ediyorum, her maç üzerine koyarak gitmek istiyoruz. Bundan sonraki ligde TOFAŞ ile hafta içi de Eurocup'ta Tiflis takımıyla oynayacağız. Geçen sene elde ettiğimiz kazanma alışkanlığımızı bu sene de devam ettirmek istiyoruz. Yeşil Giresun Belediyespor'u tebrik ediyorum" açıklamasını yaptı.

Buva: "Galibiyet önemliydi"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Ivan Buva ise takımını tebrik ederek, defansif oyundan şikayetçi olduklarını dile getirdi. Hırvat basketbolcu, kazanmanın kendileri için çok önemli olduğunu ancak EuroCup ve ligde defansif anlamda bu şekilde oynamaya devam ettikleri sürece galibiyeti zor alabileceklerini belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Giresun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title