Haberler

Ertem Şener Tehdit Etti: Rasim'in Tüm Düşmanlarına Bedelini Ödetecek Gücü Vardır

Güncelleme:

Ertem Şener, Boşnak halkına söylediği sözler nedeniyle kovulan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında "Bilinçli operasyon yaptılar. Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır." dedi.

Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol programında bu akşam daimi yorumculardan Rasim Ozan Kütahyalı yer almadı. Pazar gecesi yayınlanan programda Boşnaklar için ırkçı ve iğrenç ifadeler kullanan Kütahyalı, gelen tepkiler üzerine bugünkü programa getirilmedi.

"RASİM'İN TÜM DÜŞMANLARINA BEDELİNİ ÖDETECEK GÜCÜ VARDIR"

Derin Futbol programında Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı'nın oynanan 'şer' odaklarına bedelini ödetecek gücü olduğunu söyledi. Şener sözlerinin devamında ''Boşnak halkından çok özür diledi bunu belirtti ama bazı şer güçler Rasim Ozan'a bilinçli bir operasyon da yaptılar. Ama şunu da söyleyeyim Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır."

ERTEM ŞENER'E TEPKİ YAĞDI

Şener'in bu ifadesi sosyal medyada büyük tepki çekti. Kullanıcılar ''Boşnak halkını savunmak hakarete tepki göstermek ne zaman 'şer' odağı oldu.'' şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Ertem Şener Beyaz TV TV Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (60)

murat:

o kadar boşnak vatandaş aşagılanmış hükümet ses çıkarmıyor

20
0
yanıtYanıtla
Selçuk cuval:

Adamlar ne rahat yahu millete küfür et gelene gecene racon kes

19
0
yanıtYanıtla
Otuziki Esnik Vörsıs:

Bu adamı hala niye konuştururlar anlamak mümkün değil. Hatta bu mahalle kahvesinde bile ciddiye alınmayacak kadar boş beleş kadroyu niye ekrana çıkarırlar, gerçekten izleyen varmıdır soru işareti. Bi defa açtım bakayım neymiş diye böğürtüden başka bişey yok hepsi aynı anda bi garip sesler çıkarıyor. Bişey anlamak için yarım saat uğraştım ama nafile. Bunları ciddiye almaya bile değmez Boşnak kardeşlerim sıkmayın canınızı. Hadi buyrun, sonunda Boşnak diye de böldük böylece milleti.

19
0
yanıtYanıtla
hurra:

ne sen nede kankandan bi cacık olmaz ertem efendi

17
0
yanıtYanıtla
Noname:

Dolar 3. 94-3. 96 oluyor yorum yazma izni yok saçma sapan haberlere izin var. ÜLKE YAVAŞ YAVAŞ GİDİYOR. ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN.

16
0
yanıtYanıtla
adımız ad:

dolardan korkan bizden değildir.

yanıt2
yanıt11
Yavuz Selim:

SENİNDE BU İBİŞTEN FARKIN YOK

15
0
yanıtYanıtla
Ankarali Gurbetci:

olayi cok büyütüyorsunuz

3
12
yanıtYanıtla
onur:

arkadaşlar ben üstüme düşeni yapıp rtük e şikayet ettim bunları bence sizde bunu yapın en fazla 5 dakikanızı alır ertem şener bu açıklamayla insanları kin ve düşmanlıga yonlendırmıs topluma kötü örnek olmuştur aynen bunu yazın

14
0
yanıtYanıtla
Can mehmet:

Adamlara bak ya bilinçli operasyon diyor Adamin agzindan çıkanı kulagı duymuyor Gelmisler komplo teorisi bu ne kardesim böyle insanlar televizyonlarda ona buna küfür ederek prim yapiyor Kovmuslar daha fazla kovulacak insan var onlarida kovsunlar

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title