Haberler

    Ersun Yanal'dan Flaş İtiraf

    Spor Toto Süper Liginin 26. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ederek 2017 yılında yenilmezliğini sürdüren Trabzonspor çıkışına devam etti. Teknik Direktör Ersun Yanal, 1-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "3 puan alan haklıdır ama biz haklı değiliz" ifadelerini kullandı.

    Çaykur Rizespor karşısında eleştirilecek çok yönleri bulunduğunu belirten Yanal, "Bugün alınan bir 3 puan var, aslında hepsi o. Bursaspor maçıyla başlayan, Kasımpaşa maçıyla devam eden deplasmanlardaki performansıyla da ligin ikinci yarısındaki lideri olan bir takım olarak, bugün ortaya koyduğumuz oyun ve mücadelenin çok eleştirilecek yönü var. 3 puan aldığınızda haklısınızdır, galip gelmişsinizdir ama biz bugün haklı değiliz. Bugün hepimiz, bütün paydaşlar, oyuncularımız, bizler oturup bugünkü oyunu iyi analiz etmeliyiz. Çünkü rakibimiz zaman zaman oyun disiplininden kopup fazla oyuncuyla dengesiz bir şekilde hücum etmesine rağmen biz dengeli oynamayıp ortaya koyduğumuz oyun, bize hiç uygun olmadığını düşünüyorum. Bu bir fırsattır, çünkü biz bugün bütün paydaşlar olarak bu fırsatı iyi değerlendirip bir daha böyle bir oyun ortaya koymamamız gerektiğini düşünüyorum. Önemli bir geçitten geçmiş olduk. Bütün arkadaşlarımızla oturup hep beraber çözebileceğimiz bir durumdur" ifadelerini kullandı

    "Trabzonspor iyi yolda"

    Trabzonspor'un iyi yolda olduğunu belirten Yanal, "Takımın kurgusunu yapmak için uğraştığımız çabanın zaman zaman bu tür eksiklerle de olsa doğru bir zemine oturacağını düşünüyorum. Önümüzdeki hafta Trabzon'da oynayacağımız Beşiktaş maçı, futbol adına çok önemli bir gün olacak. 41 bin 461 kişilik stadyumumuzun dolacağını düşünüyorum. Hep birlikte olacağız ve güzel eğlenceli bir gün geçireceğiz. Futbol adına da bugünküleri yapmayıp sahamızda oynadığımız coşkulu oyunumuzu sergileyip yolculuğumuza devam edeceğiz. Özellikle Trabzonspor'un kurgusuna katkıda bulunacak önemli bir süreci de geçmek istiyoruz. Büyük bir heyecanla taraftarlarımızı stadyuma bekliyorum" diye konuştu.

    "4-0 yenildiğimiz Karabük maçında, bugünden daha iyi oynamıştık"

    2017 yılında Trabzonspor'un yakaladığı çıkışla ilgili olarak ise Yanal, "Aslında biz kötü sonuç aldığımız maçlarda da kötü oynamadık. Gaziantepspor'a ligin ilk yarısında 90 dakikada gol yediğimizde bugünkünden daha iyi oynamıştık. 3-0 yenildiğimiz Aytemiz Alanyaspor maçında bugünkünden daha iyi oynadık. Yine 4-0 yenildiğimiz Kardemir Karabükspor maçında büyük bir bölümünde bugünkünden çok daha iyi oynamıştık. Belli şeyler var oturmamız gereken, bunları da taviz vermeden oturtmak istiyoruz. Bence bunların bir çoğu olmadı. Bunları değiştirmek ve bunları en iyi şekilde yapan bir takım haline gelmek için güzel bir zaman geçirdik. Onun için biz oyuncularımızın karakterine duruşuna çok güveniyoruz. Onların çok doğru karakterde oyuncular olduğuna inanıyorum, bazen böyle olur. Trabzonspor, Bursaspor maçıyla birlikte çıkışındaki, oynadığı pozitif futbolu tekrar etmesini sağlayacak bir uygulamayı takımda en kısa zamanda yapacağız" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Trabzonspor Ersun Yanal Bursaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title