Haberler

Ersun Yanal, 4 futbolcunun biletini kesti

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Bursaspor ile oynadığı ve 2-1 yenildiği hazırlık maçı sonrasında Teknik Direktör Ersun Yanal, 4 futbolcunun performansından memnun kalmadı. Tecrübeli çalıştırıcı, bu isimler için kararını devre arasında verecek.

Bursaspor maçına ilk on birde başlayan Serdar Aziz, yaptığı basit hatalarla sarı lacivertli ekibin savunma kurgusunu bozarken Bursaspor'un attığı ilk golde hata yapa isimdi. Tolgay Arslan da 83 dakika boyunca Emre, Gustavo, Ozan ve Tolga'nın olduğu orta sahada forma giyemeyeceğini gösterdi.

ALPER VE SADIK VARLIK GÖSTEREMEDİ

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Gustavo'nun yerine ikinci yarıda oyuna dahil olan Sadık da stoper yokluğunda neden Jailson'un tercih edildiğini örnekleriyle anlattı! Alper Potuk'un da bu üçlüden bir farkı yoktu. Ersun Yanal'ın sağ açıkta başlatıp oyun içinde pozisyonunu değiştirdiği Alper, 90 dakika boyunca varlık gösteremedi. Ücretinde yüzde 40'lık bir indirime giderek dikkatleri üzerine çeken tecrübeli orta saha oyuncusunun performansı ile hüsrat yarattı.

Yanal'ın bu dört isme mecburiyet olmaması hâlinde takdirde forma şansı vermeyi düşünmediği, gelecekleri hakkındaki kesin kararı ise devre arasında vereceği öğrenildi.

Ersun Yanal, 4 futbolcunun biletini kesti

MEVLÜT'ÜN SON VURUŞLARI YETERLİ DEĞİL

Yanal, yeni transferden henüz memnun değil... Mevlüt Erdinç de attığı gole rağmen son vuruşlarda zayıf kalması notunu kırdı. Mevlüt'ün performansını arttırmaması durumunda Muriç'in ancak yedeği olarak kalması bekleniyor.

Kadrosu geniş, kulübesi güçlü görünen Fenerbahçe'de tek eksik sol bek olarak düşünülse de yedeklerin bu performansı Teknik Direktör Ersun Yanal'ın moralini bozdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Bursaspor Haberler

500

Yorumlar (27)

feneresyon:

kerizlerin canı sağolsun bir vın vın gecesi daha düzenleyin 4 oyuncu daha alın

11
7
yanıtYanıtla
14531453:

Dikkat et senide almasınlar:D

yanıt1
yanıt3
Wwwdonk:

E ne olacak dilencilere para veren kerizler çok olursa topçusu da çok olur

yanıt5
yanıt2
feneresyon:

senin gibi maları anca alırlar ben gururlu gs taraftarıyım

yanıt3
yanıt3
Wwwdonk:

Aslan yürekli Galatasaraylı kardeşim biz de galatasaraylıyız sen yaptığım yorumun anlamını anlayamamış sın iyi oku ki kimi kastettiği mi anlarsın

yanıt0
yanıt0
metin:

ne fenevin hocasından nede oyuncularından bir cacık olmaz ancak hakemleri iyi çalışır

8
6
yanıtYanıtla
...:

FENERLİLERİN SÖYLEMLERİNİ HATIRLATIYORUM . SERDAR AZİZ RAMOS , SADIK PUYOL , TOLGAY İNİESTA :D:D:D

8
3
yanıtYanıtla
CAPS:

Harbiden hiçbir cacık olmadı bari ezilmişlerin yaralarını deşme

yanıt4
yanıt0
Full ASLAN:

Ersin sakın gitme biz senden memnunuz çünkü mayıslar bizimdir

6
5
yanıtYanıtla
volkan:

vedat en az 35 milyon eder.

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title