Haberler

Ersu Meyve 9.6 Milyon Euro İhracat Bağlantısı Yaptı

Ersu Meyve Gıda Ve Sanayi, İngiltere'ye 2 Milyon 640 Bin Euro Ve Abd'ye Yaklaşık 7 Milyon Euro Tutarında İhracat Bağlantısı Yaptı.

Ersu Meyve Gıda ve Sanayi, İngiltere'ye 2 milyon 640 bin Euro ve ABD'ye yaklaşık 7 milyon Euro tutarında ihracat bağlantısı yaptı.

Ersu Meyve Gıda ve Sanayi'nden İMKB'ye gönderilen açıklamada, İngiltere'ye 750 bin kilo meyve suyu konsantresinin ihraç etmek üzere bağlantı yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, tutarın yüzde 15'inin peşin avans olarak tahsil edileceği kaydedilerek, İngiltere'ye aynı miktar ve tutarındaki ikinci bir parti satış hakkının bulunduğu belirtildi. Şirketin meyve muyaası doğrultusunda vereceği karara göre ikinci parti mal ihracatı için kontrat yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, ABD'ye 2 milyon kilo meyve suyu konsantresinin, yaklaşık 7 milyon Euro olan bedelinin 700 bin Euro’sunun peşin avans olarak tahsil edilmek üzere ihraç bağlantısı yapıldığı belirtildi.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title