Haberler

Yeni Malatyaspor'u Zirveye Çıkaran Erol Bulut'un Hedefi Almanya!

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı Teknik Direktörü Erol Bulut, Almanya Liginde çalışmak istiyor.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Bundesliga'da çalışmak istiyor. Bulut, Kicker dergisine verdiği röportajda, futbol kariyerinde birlikte çalışma fırsatı yakaladığı her teknik direktörden bir şeyler öğrendiğini dile getirdi. FIFA Dünya Kupası'nda şampiyonluk yaşayan Brezilyalı teknik direktör Carlos Alberto Parreira ile Fenerbahçe'de çalıştığını hatırlatan Erol Bulut, Alman teknik direktörlerden Jupp Heynckes'ten kendine inanmayı, Felix Magath'tan ağır kondisyon çalışmasını ve Joachim Löw'den de oyuncularla teknik ekip arasında uyum sağlanmasını öğrendiğini anlattı.

"HEDEFLERİMİZİN ÜZERİNE ÇIKTIK"

"Bundesliga'da teknik direktör olarak çalışmak hedeflerimden biri." diyen Bulut, Almanya'da doğduğu ve yetiştiği için bu hayalin kendisini heyecanlandırdığını vurguladı. Süper Lig'de ikinci sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor'un performansını değerlendiren Bulut, "Sezon başındaki kampı, sakatlıklar ve henüz yapılmayan transferlerden dolayı 13 oyuncuyla tamamladığımızı düşününce, o dönemdeki hedeflerimiz mütevazıydı. Geçen sezonu bitirdiğimiz gibi ilk 10 içinde olmak istiyorduk. Hedeflerimizin üzerine çıktık." diye konuştu.

"İLK 6'DA YER ALABİLİRİZ"

Bulut, ara transfer döneminde bir veya iki oyuncu almaları durumunda, ligi ilk altı arasında tamamlayabileceklerine inandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Bundesliga Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor? Magandalar kadın sürücüye saldırdı! Kadın sürücüye neden saldırdılar? Magandalar tutuklandı mı? Olay ne?
500

Yorumlar (4)

SSK EMEKLİSİ:

MALATYA BU ADAMA SAHİP ÇIKSIN .

11
1
yanıtYanıtla
Kona:

Geçen sezon Başakşehir maçı çabuk unutulmuş ?

0
5
yanıtYanıtla
ruhi-bjk:

motivasyondan çok taktiksel zekası var , milli takım için düşünmek lazım. tabii önce malatyadaki hedefleri. . .

2
1
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Bu kim bundesliga kim

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title