Haberler

Eroğlu Köyünde Açılış Coşkusu

Manisa İl Genel Meclisi'nin destekleriyle Eroğlu Köyü'nde yaptırılan çok amaçlı düğün salonu ile yapımı tamamlanan Eroğlu Köyü Kuran Kursu Binası, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Eroğlu Köyü'ndeki açılış törenlerine, Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Manisa İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlk olarak Eroğlu Köyü Kuran Kursu açılışı gerçekleştirilirken, açılış sonrası protokol toplu halde yapımı tamamlanan çok amaçlı kapalı düğün salonun açılış törenine geçildi. Açılış konuşmasını Eroğlu Köy Muhtarı Adem Baştürk açılışa katılan protokol ve herkese katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın konuşmasında; "Bugün hayırlı bir açılış için Eroğlu köyümüzde bulunuyoruz. AK Parti hükümeti olarak hizmetlerimiz ortada. Bu hizmetleri başta İl Genel Meclis Başkanımız olmak üzere milletvekillerimiz, hemşerimiz Muzaffer Yurttaş ve Hüseyin Tanrıverdi'ye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş yaptığı konuşmada; "Bugün burada kendi doğum yerim olan Eroğlu Köyü'nde yapmış olduğumuz açılışlardan dolayı çok mutluyum. Ben de bu köyde doğdum. Bugün kendi memleketime hizmet yapmanın mutluluğu içerisindeyim. Çok amaçlı düğün salonumuz ve Kuran Kursu binamız tüm halkımıza hayırlı olsun." dedi.

Düğün salonunun açılış kurdelesi, düğün merasimleri olan Uğur Kutluay ve İslim Dağcı'nın düğün merasiminr denk gelmesi nedeniyle gelinlik ve damatlıkları ile birlikte AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Manisa İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, Ak Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri birlikte kestiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yurttaş Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title