Haberler

Bakan Eroğlu: AK Parti Dünyanın En Büyük Organizasyonudur

Güncelleme:

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "AK Parti dünyanın en büyük organizasyonudur. Şu anda üye sayısı 9 milyona yaklaştı." dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "AK Parti dünyanın en büyük organizasyonudur. Şu anda üye sayısı 9 milyona yaklaştı. Üye sayısı pek çok ülkenin nüfusundan daha fazla" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca yaptırılacak 3 tesis için Kilis Belediyesi İçme suyu Arıtma Tesisi'nde düzenlenen temel atma törenine katılan Bakan Eroğlu, törenin ardından Kilis Valisi Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti.

Bakan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Kilis'e her zaman müjdeyle geldiklerini belirtti.

Son bir yılda verilen müjdelerin 18'i bulduğunu ifade eden Bakan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Bu müjdelerin toplamı 192 buçuk milyon oldu. Hayırlı olsun. Biz 2013 ve 2014 yıllarını zaten Kilis'te yatırımlarda hamle yılı olarak ilan ettik. Bakanlık olarak verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Kilis'in en büyük problemi içme suyuydu. Kilis çok büyüyor. İnşallah ileride Afrin Barajı'ndan su temin edeceğiz. Kilis'in 2060 yılına kadar içme suyu problemini tamamen çözmüş olacağız. Kilis'te diğer bir husus da su geliyor fakat bazı saatlerde kentte suya çok büyük talep oluyor. Birden bire herkes musluğu açınca su ihtiyacı doğuyor. Biz bu talebi karşılamak için Belediye Başkanı Abdi Bulut'tan 11 bin metreküplük su hazinesi yapmasını talep ettik. "

Ziyarette Vali Tapsız, Bakan Eroğlu'na plaket verdi.

- Kilis'te altyapı

Bakan Eroğlu, daha sonra Belediye Başkanı Abdi Bulut'u ziyaret etti.

Kilis'te altyapının tamamen yenilendiğini, doğalgaz, kanalizasyon çalışmaları ve içme suyu şebekesinin yapımının bittiğini ifade eden Eroğlu, "Bundan sonra üst yapı yapılacak. Artık parklar, bahçeler, dere kenarlarını güzelleştirmeler yapılacak. Kilis serhat diyarıdır. Kilis, tarihi bir yerdir. Tarihi eserleri restore edip inanç turizmi ve diğer turizmleri burada açmak lazım. Hükümet olarak Kilis'e her türlü destek vermeye hazırız" diye konuştu.

Bakan Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaretinde belediye başkan aday adaylarına başarı diledi.

Türkiye'de siyasi istikrar varsa AK Parti'ye borçlu olunduğunu dile getiren Bakan Eroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"AK Parti hakikaten destan yazıyor. Siyasi istikrar olmasa dünyadaki bu krize rağmen Türkiye'nin büyümesi, ekonomik istikrarı olmaz. Kilis'te AK Parti, her seçimde oyunu artırıyor. İnşallah 2014 mahalli idari seçimlerinde de Kilis'in destan yazacağına inanıyorum. AK Parti dünyanın en büyük organizasyonudur. Şu anda üye sayısı 9 milyona yaklaştı. Üye sayısı pekçok ülkenin nüfusundan fazla. AK Parti milletin partisidir. Dünyada bir tek AK Parti var. Bütün seçimlerde oyunu artıran tek partidir. İktidarda kalmak zordur. İktidarda sözünü yerine getirmek esastır. Sözünü yerine getiren parti ise AK Parti'dir."

Ziyarette partililer, Bakan Eroğlu'na "Kilis AK Parti İl Başkanlığı" yazısı yazan Kilis yorganı hediye etti.

Muhabir: Kemal Karagöz, Bekir Ömer Fansa

Yayınlayan: Erdem Gültekin

-ime suyu arıtma tesisi

-temel atma töreni

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Ak Parti Ak Parti Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title