Haberler

Eroğlu: "Erdoğan'ın Açtığı Tesisi Kılıçdaroğlu Bir Daha Açtı"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gazipaşa Belediyesi atıksu arıtma tesisinin açılışını yapmasıyla ilgili, "Daha önce biz açmıştık burayı."

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gazipaşa Belediyesi atıksu arıtma tesisinin açılışını yapmasıyla ilgili, "Daha önce biz açmıştık burayı. Nasıl oluyor bu?" dedi.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesini gezen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kent merkezinde bir pastanede vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Gazipaşa'nın ünlü muzu ve çekirdeksiz narının ikram edildiği Atalay ve Eroğlu, halkın sorunlarını dinledi. Yerel bir gazetede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gazipaşa Belediyesi atıksu arıtma tesisinin açılışını yaptığını okuyan Veysel Eroğlu, bu tesisin daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldığını söyledi. Eroğlu, gülerek, "Daha önce biz açmıştık burayı. Nasıl oluyor bu? Bunun parasını ben vermiştim. Çevre ve Orman Bakanıyken buraya çok büyük destek vermiştim. Teşekkür ederiz kendisine. Şimdi baraj bittiğinde açılışa geleceğiz. Buyursun gelsin, kendisini bekliyoruz" diye konuştu.

Eroğlu'nun sözlerine destek veren Atalay, yerel gazeteyi göstererek, "Burada yazıyor ya gözden kaçmamış. Gazipaşa Haber Gazetesi yazmış. Kendilerin tebrik ediyorum" diye konuştu.

"BİLEREK KONUŞSA İYİ OLUR"

Eroğlu'na Kılıçdaroğlu'nun yapılan zamlardan dolayı AK Parti'yi beceriksizlikle suçladığı hatırlatıldı. Bunun üzerine Eroğlu, "Kendisi bundan bahsedemez. Ben geçenlerde Afyonkarahisar'da bir eczane açılışında kurdele kesiyordum. Rafta bir ilaç gördüm. Markasını söylemeyeyim şimdi. Çok satılan bir antibiyotik gördüm. Eczacıya 'bunun fiyatını 2002 yılında hatırlıyor musun?' dedim. 'Nasıl hatırlamam' dedi. Bana '48 milyon TL' dedi. O zaman SSK'nın başında Kılıçdaroğlu vardı. Peki dedim 'Şimdi AK Parti olmasaydı bu ilaç kaça satılırdı?' dedim. Enflasyon rakamlarına göre çarptı böldü. O zamanlar sıfırlar olacaktı biliyorsunuz, '240 milyona satılırdı' dedi. Şimdi ilacı çektim, baktım; kaç lira biliyor musunuz? 8 lira. Evvela Kılıçdaroğlu bir defa bunun hesabını versin. Ondan sonra zamdan bahsetsin. Allah aşkına enflasyon canavarı diye bir şey kaldı mı? Geçen sene aldığınız çorabı, gömleği aynı fiyata alıyoruz. Hatta daha ucuza alıyoruz. Dolayısıyla bundan bahsetmesin. Biraz ekonomi okuyup ona göre konuşmasında fayda var. Vatandaşı saf yerine koymasın. Vatandaş her şeyi biliyor. Bildiği için 100 kişiden 50 kişi, iki kişiden bir kişi AK Parti'ye oy veriyor" dedi.

Konuşma esnasında akşam ezanının okunması üzerine Beşir Atalay ve Veysel Eroğlu, yakındaki Merkez Camii'ye geçti. Atalay, Eroğlu ve beraberindekiler cemaatle akşam namazını kıldı. Namaz çıkışında Manavlar Çarşısı'na geçen ikili, esnaflarla sohbet etti. Atalay, manav tezgahında gördüğü bir meyvenin ismini sordu. Meyvenin tadına bakan Atalay, "Bu çok güzel bir meyveymiş" dedi. Eline hünnap adlı meyveyi alan Veysel Eroğlu, "Banana Manavı'ndan hünnap almadan gitmeyin, kolesterolünüze iyi gelir. Tansiyonunuz düzenler. Ben de yiyorum" dedi. İkili bir süre çarşıyı gezdikten sonra ilçeden ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Veysel Eroğlu Beşir Atalay Gazipaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title