Haberler

Eroğlu: "Bütün Dağlarda Şanlı Bayrağımız Dalgalanıyor. Terör Örgütlerine Geçit Yok"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de şu ana kadar inşa ettiğimiz tesis sayısı 7 bin.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de şu ana kadar inşa ettiğimiz tesis sayısı 7 bin. Bunu neden söylüyorum? Eskiden bir baraj yapmak için yıllarca konuşulurdu, şimdi biz 423 baraj, bin gölet yaptık. Yeni yapacağımız baraj ve göletlerle Allah'ın izniyle tarihe geçeceğiz." dedi.

Bakan Eroğlu, Sinop'un Erfelek ilçesinde Musa Can Meydanı'nda düzenlenen "DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni"ne katıldı.

Eroğlu, buradaki konuşmasında, Erfelek'in bir orman ilçesi olduğunu ve özellikle kestanesiyle adından söz ettirdiğini belirterek, bakanlık olarak ilçede kestane ormanları oluşturacaklarını ve 49'ar yıllığına orman köylülerine kiralayacaklarını söyledi.

Kestanenin balının da çok değerli olduğuna işaret eden Eroğlu, orman teşkilatlarının, kestane balı üretmek isteyen her vatandaşa gerekli desteği vereceğini dile getirdi.

Sinop'a 8 yatırım müjdesiyle geldiklerini bildiren Eroğlu, şöyle devam etti:

"Türkiye'de şu ana kadar inşa ettiğimiz tesis sayısı 7 bin. Bunu neden söylüyorum? Eskiden bir baraj yapmak için yıllarca konuşulurdu, şimdi biz 423 baraj, bin gölet yaptık. Yeni yapacağımız baraj ve göletlerle Allah'ın izniyle tarihe geçeceğiz. Çünkü bu millete hizmet etmek bizim için bir ibadettir. Sinop'a hizmet etmek de boynumuzun borcudur. Zaten Sayın Valimiz, milletimizin taleplerini bize illettiler. Biz de bunların bir kısmını ilgili genel müdürlerimize ilettik. Vatandaşlarımızı seviyoruz, onlar için hizmet etmek bizim için bir mutluluk vesilesidir."

"Terör örgütlerine geçit yok"

FETÖ, PKK ve DEAŞ terör örgütleriyle mücadeleye değinen Eroğlu, vatandaşlardan rahat olmalarını istedi. Eroğlu, şunları kaydetti:

"Merak etmeyin kardeşlerim, hükümetimiz, devletimiz onların inlerine giriyor. Bütün dağlarda devamlı onları etkisiz hale getiriyor. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti devletinden daha güçlü başka kurum ve kuruluş yoktur. En büyük devlet bizim devletimiz. Onların hepsini tamamen bertaraf edeceğiz. Buna inanın. Zaten artık bütün dağlarda şanlı bayrağımız dalgalanıyor. Terör örgütlerine geçit yok. Tabii bu hainlere, alçaklara silah veren, eğiten bazı devletler var. Allah bunlara silah verenleri de ıslah etsin."

Bakan Eroğlu'nun konuşmasının ardından tesislerin temeli atıldı, çiftçilere sertifikaları verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Erfelek Sinop Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title