Haberler

Eroğlu: ''21. asra Türkiye, mührünü vuracak'' K.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Başbakanımızın koyduğu üç büyük hedefle 21. asra Türkiye, mührünü vuracak" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Başbakanımızın koyduğu üç büyük hedefle 21. asra Türkiye, mührünü vuracak" dedi.

Bakan Eroğlu, Kahramanmaraş Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sosyal belediyecilik adına ciddi hizmetler yapıldığını ifade eden Eroğlu, AK Parti iktidarı öncesi belediyelerin vatandaşla ilgilenmediğini, şimdi ise vatandaşın derdiyle dertlediklerini anlattı.

Poyraz, Bakan Eroğlu'na bakır tepsi hediye etti.

Eroğlu, daha sonra partisinin Kahramanmaraş İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Bir önceki yıl kente 46 müjde ile geldiğini, bunlardan 19'unun temelinin atıldığını bildiren Eroğlu, bugün de 29 yeni müjde verdiklerini söyledi.

Hükümetlerinin sözünün eri olduğunu vurgulayan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Sırf bu projelerin Kahramanmaraş'a kazandırdığı 751 milyon liradır. Bununla yetinmeyeceğiz, Türkiye genelinde bir kısmı baraj olmak üzere sulaması dahil bin günde bin gölet inşa edeceğiz. Bu göletlerden Kahramanmaraş'a 13 adet düşüyor ama projenin mimarı AK Parti Gurup Başkan Vekili Mahir Ünal ve Kahramanmaraş milletvekilleri olduğu için bu sayıyı 33'e çıkardık."

AK Parti olarak Türkiye'de çok önemli değişimlere imza attıklarına işaret eden Eroğlu, "Önümüzdeki mahalli idare seçimleri tarihi açıdan çok önemli. 1839 yılından bu yana Türkiye çok şey kaybetti. Osmanlı Devleti'ni dağıttılar. Topraklarımızı 778 bin kilometrekareye düşürdüler. Bu millet büyük zulüm gördü. Batı bütünüyle canavarlaşmış bir şekilde üzerimize çullandı. Allah'a şükür bu millet tekrar ayağa kalktı. Nereden nereye geldiğimiz ortada" diye konuştu.

- Türkiye'nin hedefleri

Bakan Eroğlu, yapılanların yeterli olmadığını, Başbakan Erdoğan'ın 2023, 2053 ve 2071 hedefleri olduğunu anlattı.

"Büyük hedefi olmayan milletler tarih sayfasından silinir" diyen Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz de büyük bir milletiz. Şanlı bir tarihimiz var. Ceddimize layık olmak için gereğini yapmamız lazım. İnşallah bu böyle olacak. Başbakanımızın koyduğu üç büyük hedefle 21. asra Türkiye, mührünü vuracak. Diyorlar ki 'AK Parti'nin önünü kesersek, Türkiye'nin önünü keseriz'. Biz onlara bu hazzı tattırmayacağız."

Ziyarette AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Bakan Eroğlu'na bakır şekerlik hediye etti.

Bakan Eroğlu, daha sonra Valilikte basına kapalı gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Muhabir: İzzet Mazi, Bekir Ömer Fansa

Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Kahramanmaraş Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title