Haberler

Ernst&young Avrupa Bölgesi'nde Müge Tan Şirket Ortağı Oldu

Ernst&young Türkiye Vergi Bölümü Kıdemli Müdürlerinden Müge Tan'ın, Şirket Ortakları Arasına Katıldığı Açıklandı. Finans Sektöründe Vergi Uygulamaları Konusunda Uzmanlığı Bulunan Tan'ın, Ernst & Young Avrupa Bölgesi'ne Şirket Ortağı Olarak Atandığı Bildirildi.

Ernst & Young Türkiye Vergi Bölümü Kıdemli Müdürlerinden Müge Tan'ın, şirket ortakları arasına katıldığı açıklandı. Finans sektöründe vergi uygulamaları konusunda uzmanlığı bulunan Tan'ın, Ernst & Young Avrupa Bölgesi'ne şirket ortağı olarak atandığı bildirildi.

Yapılan açıklamada, Müge Tan'ın, vergi hizmetleri konusunda 12 yıllık meslek deneyimine sahip olduğu aktarılarak, Ernst & Young Avrupa Bölgesi'ne şirket ortağı olarak atandığı ifade edildi. Finans sektöründe vergi uygulamaları konusunda uzmanlığı bulunan Tan'ın özellikle bankacılık, leasing ve faktoring alanlarında çalışmaları bulunduğu anlatılan açıklamada, Tan'ın, tam tasdik ve banka birleşme ve satın alma, özel inceleme ve kurumsal yapılandırma alanlarında danışmanlık yaptığı kaydedildi.

Açıklamada, Tan'ın, 1996 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduğu, aynı yıl Arthur Andersen'da çalışmaya başladığı bildirilerek, "Burada bankacılık ve finans, üretim ve servis sektörleri ile teknoloji, medya ve komünikasyon gibi çeşitli alanlarda vergilendirme konusunda uzmanlaştı" denildi. Tan'ın, 2002'den itibaren Ernst & Young Türkiye ofisi Vergi Bölümünde önce müdür, ardından da kıdemli müdür olarak görev aldığı belirtilen açıklamada, şu anda Vergi Uygulamaları Bölümü İstanbul ofisinde finansal hizmetler grubunda çalışan Tan'ın, serbest muhasebeci mali müşavirlik sertifikasına sahip olduğu da kaydedildi.

(ANKA)

(DG/NB/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title