Haberler

Ermenistan Spor Bakanı Mantashyan Trafik Kazası Geçirdi

Trabzon'da Bulunan Ermenistan Spor Bakanı Edvard Mantashyan, Akşam Saatlerinde Trafik Kazası Geçirdi. Mantashyan, Kazayı Yara Almadan Atlattı.

Trabzon'da bulunan Ermenistan Spor Bakanı Edvard Mantashyan, akşam saatlerinde trafik kazası geçirdi. Mantashyan, kazayı yara almadan atlattı.

Edinilen bilgiye göre, Akçaabat istikametinden Trabzon şehir merkezi istikametine gitmekte olan Kenan İ. yönetimindeki 61 AR 195 plakalı özel otomobil, Ayasofya Kavşağı'nda önce 61 EV 218 plakalı otomobile, ardından da 34 MCV 08 plakalı Mercedes marka lüks otomobile çarptı. 1. Karadeniz Oyunları'nın davetlisi olarak Trabzon'a gelen ve 61 AR 195 plakalı otomobilde bulunan Ermenistan Spor Bakanı Edvard Mantashyan, kazayı yara almadan atlattı. Mantashyan, yaşadığı kısa süreli şokun ardından kendisine

eskortluk yapan polis otosu ile kaza yerinden ayrıldı. Kaza sonrası trafik bir süre dururken, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

(GÖK-ÖS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title