Haberler

Erman Toroğlu'ndan İzlanda Yorumu: Alın Bu da Sizlere Kapak Olsun

Güncelleme:

Yorumcu Erman Toroğlu, Sabah gazetesinde yayımlanan yazısında İzlanda bozgunu nedeniyle A Milli Takım teknik heyeti ve oyunculara ağır eleştiriler yöneltti.

Euro 2016 Elemeleri A Grubu ilk maçında Milli Takımımız, deplasmanda İzlanda'ya 3-0 mağlup oldu ve elemelere kabus gibi başladı. Yorumcu Erman Toroğlu, Sabah gazetesinde yayımlanan yazısında, İzlanda bozgunu nedeniyle A Milli Takım teknik heyeti ve oyunculara ağır eleştiriler yöneltti.

"BİZİM EYYAMCI HAKEMLER..."

İşte Toroğlu’nun yazısı...

İzlanda yan toplarda başarılı olabilecek bir takım. Defansımızın arka ortasında oynayan iki adamımız araya atılan tek toplarda zayıf, bütün dörtlü oyundan düşüyor. Yediğimiz iki gol aynen böyle. Biz müneccim miyiz? Hayır. Mantıkla bakıyorsun, görüyorsun. Yorumluyorsun. Bizim futbolcular Türkiye'deki hakemler sayesinde fazlaca oyunda kalıyorlar. Çoğunun yaptıkları hareketlerden dolayı atılması lazım. Ama bizim eyyamcı hakemler birçoğunu atamıyorlar. Ama bizim takım gördüğünüz gibi bir kişi eksilebiliyor.

"NERESİNDEN BAKSAN HİKÂYE"

İzlanda'nın nüfusu 363 bin. Türkiye'nin nüfusu 75 milyon. 80 olduk. Adamların nüfusu 363 bin 172. Yani Kastamonu ilimiz kadar. Kusura bakmayın beyler, bana rüzgardan filan bahsetmeyin. Rüzgar İzlanda'dan da esse 360 bin, Kastamonu'dan da esse 360 bin. Yani sağından bakıyorum hikâye, solundan bakıyorum hikâye.

"FATİH HOCA BAZI ŞEYLERİ GÖRMEK İSTEMİYOR"

Arkadaşlar İzlanda'da dün oynanan maçta hava kaç derece? Sahaya çıkan takımda Arda'nın Emre'nin elinde eldivenler var. Hava o kadar soğuk ki bu çocukların elleri donarsa oynayamazlar. Ama haklılar. Emre İtalya'da oynadı, çok sıcaktı. Arda da İspanya'da oynuyor çok sıcak. Ama bizim takımda eldiven giyen iki oyuncu olmasına rağmen kısa formayla oynayan futbolcular var. Demek ki Fatih hocam daha başından bazı şeyleri kaçırıyor veya görmek istemiyor.

“İZLANDA’NIN HOCASI NE ALIYOR?"

Arkadaşlar bana bu sonucu kimse anlatmasın. Türk Milli Takımı'nın İzlanda'ya 3-0 yenilmeye hakkı yok. Fatih Terim'in aldığı ücretler belli. Gözümüz de yok. Acaba İzlanda hocası ne kadar alıyor? Kusura bakmayın ben işlere biraz tersten bakarım. Milli Takım bir turnuvaya başladı. Hedef de 2016 Avrupa Şampiyonası. Bu şampiyonaya eğer katılırsak bizim futbolcularımız ne kadar prim alacaklar? Eğer katılırlarsa bizim futbolcularımız tek tek maçlarda ne alacaklar? Turnuva başlamadan şunu bir açıklasaydınız da bilseydik birader. Kulüp takımları olsa beni ilgilendirmiyor. Ama ben hangi resmi işlem yapmaya kalksam TC vatandaşlık numarası istiyorlar benden. Eğer bu vatandaşlık numarasını benden istiyorlarsa ben de bu primlerin ne olduğunu öğrenmek istiyorum bir vatandaş olarak...

"ALIN BU DA SİZLERE KAPAK OLSUN"

Arkadaşlar, sevgili okuyucular. Bakınız maçı yazmıyorum. Çünkü futbol seyircisi aldatılıyor. Aziz Yıldırım ne yapmış, Ünal Aysal ne cevap vermiş. Melo akşam evde ip atlamış mı, Emre takla mı atmış? Onlardan bahsediyoruz. Ve milleti uyutuyoruz. Bundan dört yıl evvel Digiturk Genel Müdürü ile Aziz Yıldırım beraberce marka değerini yükselteceklerdi. Dün gece marka değerini gördünüz. Alın bu da sizlere kapak olsun.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500

Yorumlar (35)

2011 Şampiyonu TS:

Bu ülkede şikeyi örtbas edip pisliği halının altına süpürenler, Adaleti yerine getirmeyip haklının hakkını vermeyenler, Marka değeri söylemleri ile milyon euroları götürenler, teşekkür bekleyenler, BİN BETER OLUN

21
13
yanıtYanıtla
tastan:

çalışma bakanı işcinin tazminatına göz dikiyor bu teknik direktöre böyle para verilen bir ülkede asgari üçretin 5 bin lira olması lazım deyil mi

23
1
yanıtYanıtla
YILMAZ:

AĞZINA VE KALEMİNE SAĞLIK HOCAM. DEDİĞİN GİBİ FUTBOLDAKİ PİSLİKLER TEMİZLENMEDEN BİZDEN CACIK OLMAZ.

22
1
yanıtYanıtla
S:

EE SUÇ BUNLARA ÇUVALLARLA PARAYI VERENLERDE SİZ O PARALARI VERİRSENİZ BUNLAR OYNARMI SPOR ARBALARA BİNMKE VARKEN KARI KIZLA GEZMEK VARKEN BİDE KOŞUP YORULUP GOLMU ATACAKLAR !!!!!!

22
0
yanıtYanıtla
olmasaydı sonumuz böyle:

paralar ceptegoller kalede. .

21
0
yanıtYanıtla
YAZIK:

İZLANDA 3 - 0 AZIZ YILDIRIM DEMIROREN A. Ş.

17
4
yanıtYanıtla
YAZIK:

bır ulke sporda ılerleyemıyorsa buyumuyordur , bır ulke egıtımde ılerleyemıyorsa buyumuyordur , bır ulkede toplum karakterı ılerlemıyorsa o ulke buyumuyordur. bana kımse ekonomıde buyuyoruz buyuzden buyuk ulke yolunda ılerlıyoruz demesın. bır ulkenın ılerlemesı sadece ekonomıyle olmuyor yukarda saydıklarımda olması gerekıyor.

14
3
yanıtYanıtla
D.BAKIR21:

eleştireceğinize çıkar yol bulun yazık günahtır bu takıma kalitemizi düşürmeyin artık canla başla destek verelim bence . . .

2
15
yanıtYanıtla
yazık:

kusura bakma hemsehrım. ulke olarak daha lıgınde hangı takımının oldugunu bılmedıgımız bı ulkeyı yenemıyorsak kımse kusura bakmasın ben bu takımdan utanc duyuyorum.

yanıt0
yanıt0
R P:

BU KADRONUN Bİ ŞİKİ ŞİKİ BABA ŞARKISI EKSİK ODA OLSA TUTAR ARTIK :)

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title