Haberler

Erman Toroğlu Kenya Sopası ile Hırsız Bekliyor

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, evine girecek olan hırsızları Kenya'dan aldığı sopa ve Japonya'dan aldığı copla bekliyor.

Önceki gün evine giren hırsızlardan sonra kendince ilginç önlemler alan Toroğlu, gazetecilere 2. kez evinin soyulduğunu belirtti. Ünlü spor yorumcusu Toroğlu şunları söyledi:

"Hırsızlar kaçmasalar ve beni uyandırsalardı güzel bir şeyler olurdu içeride. Bu bir komplo olabilir öyle şüpheleniyorum. Bundan 4 ay önce burada bir olay olmuştu. Mafyalar kendi aralarında silahlı çatışmaya girmiş. Bir baktım gecenin birinde benim koruma ve polisler eve geldi. Bana bir silahlı saldırı olup olmadığını sordular. Ben o nerden çıktı dedim. Bize öyle dediler deyip yürüdüler gittiler adamlar. O zaman aklım karıştı sizin 20 metre arkanızda silahlı çatışma oluyor siz Erman Hocaya silahlı tecavüzde bulundular diyorsunuz. Bugüne kadarda karşılıklı silah çeken şahısların kim olduğu ortaya çıkmadı. Bugüne kadarda bana bir bilgi gelmedi bekliyorum."

KENYA SOPASI ALDI

Toroğlu daha önce de evine hırsız girdiğini belirterek, "Bir önceki hırsız hiç giremedi eve. Ben sabah saat beşte uyanıktım sütunun yanında hırsızı görüp hemen polise haber verdim. Polisler gelip baya aradı hırsızı ama yakalayamadılar. Daha sonra devreye Muğla Valisi girdi baya bir araştırma yapıldı ve yakalandı hırsız. O hırsızlıktan sonraya Kenya'ya gitmiştim ve bu sopayı aldım. Bu sopayla hırsızı duman ederim. Bir de Japonya'dan aldığım copum var. Biber gazım var. Biber gazı bu aralar moda ben İstanbul'da yiye yiye şerbetli oldum. Ama hırsız ne yapacağını bilemez gazı yiyince. Ben önce hırsızla işimi göreyim daha sonra polise veririm. Çünkü ben buradan karakola gidene kadar hırsızın avukatı orada oluyor. Daha sonra hırsızı alıp karakoldan güle oynaya çıkıyorlar. Birde işkembecide oturup hep birlikte çorba içiyorlar. Mesela hırsızı evin içinde silahla vuramazsın. Hırsız yatak odana girerse vurabilirsin. Amerika'da evin çitini geçsin hırsızı vurup telefonla polisi arıyorlar. Hocam hırsızlar gelsin bekliyorum. Onlara başka sürprizlerimde var ama o sürprizleri söylemeyeceğim" dedi.

Öte yandan Erman Toroğlu gazetecilere hırsızların eve nasıl girdiğini gösterirken, arka bahçesinde bulunan güvenlik kamerasında da eşkallerinin belli olduğunu belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Erman Toroğlu Japonya Muğla Kenya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title