Haberler

    Erman Toroğlu'dan İlginç Yorum

    A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe-Trabzonspor mücadelesini değerlendirdi.

    A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe- Trabzonspor mücadelesini değerlendirdi. Toroğlu: Ben keyif almadım maçtan. İyi oynayan bir tek Galatasaray var. Galatasaray şu anda Fenerbahçe'yi yakalasa paramparça eder" dedi.

    Öne çıkan açıklamalar şu şekide:

    Toroğlu, "Fenerbahçe'nin attığı golden sonra Volkan'ın görüntüsü var. Sıkıntı yapıyor. Maç da Volkan'ın görüntüsü. Dün Galatasaray maçını izliyorsun futbol olarak ne ararsan var. İki taraf temkinli ama biraz da top oynayın arkadaş. Goller dışında poziyon yok. Teknik adamlar maçtan önce konuşuyorlar, öyle bir maç değil. Hakemi zorlayacak pozisyon yaratamadı futbolcular. 40 bin kişinin verdiği paraya yazık. Her şey skor mu? Skor önemli de böyle sıkıntılı maç ile işler gitmez.

    İyi takımlarla iyi maç olur ama oynadıkları futbol dandik. Burak'tan sonra giren adam N'doye hikaye. Ersun, neden Rodellaga kullanmıyor? Ben keyif almadım maçtan. Beklediğim bir maç değil. Dün Galatasaray'a bakıyorum... İki sene önce de Beşiktaş'ı övüyorduk. Bir tek iyi oynayan Galatasaray var. İnsan biraz keyif almak istiyor futboldan. Aykut Kocaman maçtan önce hakemi hedef gösterdi. Herkes cinlik peşinde. İki tarafın birbirlerinden farkı yok.

    Alper Potuk bu sene iyi başladı. 6'lık, 7'lik oynayan bir oyuncu. O kadar yabancı alıyorsun, yabancılar o kadar etkili değil. Bakıyorsun Alper daha iyi. Burak'ta da bayağı bir değişim var. Burak'ın sakatlık süresi çok fazla sürmez. Trabzonspor bu görüntüsüyle beraberlik alırsa avantaj. Maç Fenerbahçe'ye dönecek gibi. Trabzonspor bu oyun ile zor bitirir." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Erman Toroğlu Galatasaray Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title