Haberler

    Erman Toroğlu: 'Bu Gomis İnsan Değil'

    A Spor yorumcusu Erman Toroğlu Galatasaray- Kayserispor maçınının ilk yarısını değerlendirdi.

    İşte Erman Toroğlu'nun Galatasaray analizi:

    -Tudor takımı idare etmeye başlamış. Galatasaray takımı teknik direktörünü 3-4 senedir futbolcular idare ediyordu. Futbolcuların istediği gibi oynuyordu teknik direktörler.

    -Selçuk bu takımda daha forma şansı bulamaz. Bu tempoya ayak uyduramaz. Galatasaray 90 dakika böyle oynayacaktır ama düşüşler de olacaktır.

    -İnanılmaz birbirlerinden keyif alan bir takım var sahada. Kolay kolay olmaz bu. Bu hafta ligde seyrettiğim en keyifli takım Galatasaray. Futbolcular keyif alıyorlar, keyif veriyorlar.

    -Futbolcular oynadıkları oyundan keyif alıyor. Rakip sadece Galatasaray'dan top kapmak için oynuyor, bu da Galatasaraylı oyuncuların yorulmaması anlamına geliyor.

    -Atılan gollerin hepsi kalite kokuyor. İlk golün hazırlanışı, Gomis'in golü çok güzel. Bu Gomis insan falan değil. Aslan boğa karışımı bir şey. Kalçasını falan müthiş kullanıyor Gomis. Yere çok sağlam basıyor.

    -Galatasaraylı oyuncular birbirleriyle iyi anlaşıyorlar. Top tekniği çok iyi oyuncular. Bu hafta en renkli seyrettiğim takım Galatasaray. 45 dakika çok zevk aldım.

    -Galatasarayı çok beğendim. Ama mesafeyi çok açıyor, 60 metreye zaman zaman. Kısaltabilirlerse mükemmel bir takım olur."

    -Teknik direktörün ameliyatı gözüküyor. İnşallah galatasaray böyle devam eder. Feghouli geldi ama yedek oyuncu da lazım bu takıma. Tolga veya Feghouli ikisinden biri yedek olacak. Yedek kulübesinin de iyi olması lazım.

    -Sabri 15 senedir şöyle orta yaptı mı. 14-15 sene oynadı Galatasaray da. Belki atmıştır 2-3 defa.

    -Eğer Galatasaray taraftarı kombine almadıysa mutlaka alsınlar. Takım mağlup olsa bile bu futboldan bu takımdan keyif alırlar. Galatasarayın bu kadrosu keyif veriyor.

    -Yan topa çalışmışlar ama yeterli değil. Muslera baya kızdı o pozisyonda. Adam aldılar adamlar boş kaldı. Herkes adamla koştu bir kişi daha boş. Adam tuvalete gitse peşinden gideceksin abi. Başkasına bakmayacaksın. Yakasını bırakmayacaksın, bırakırsan golü yersin.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Erman Toroğlu Kayserispor Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title