Haberler

Erma Çevder'in Açılışı Törenle Yapıldı

Erzurum Mahallebaşı ve Çevresini Kalkındırma ve Dayanışma Derneği'nin (ERMA ÇEVDER) açılışı törenle yapıldı.

Erzurum Mahallebaşı ve Çevresini Kalkındırma ve Dayanışma Derneği'nin (ERMA-ÇEVDER) açılışı törenle yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Mahallebaşı semtindeki bir iş merkezinde hizmete açılan derneğin semt için önemli olduğunu söyledi.

Mahallebaşı semtinin hak ettiği gelmesi için herkese görev düştüğünü belirten Küçükler, şöyle konuştu:

"Bu bölgemiz isminde de olduğu gibi önümüzdeki günlerde gerçekten mahallelerin başı olacak. Mahallebaşı hak ettiği yere gelmeli. Mahallebaşı'nda lafta değil sözde değil, samimi bir şekilde çalışma içerisindeyiz. Bu bölgeler yıllardan beri ihmal edildi ve geri kaldı. Şehrin en merkezi noktasında ne varsa Mahallebaşı'nda da o olsun istiyoruz. Buraya Süt Ürünleri Çarşısı'nı yaptık. Önümüzdeki hafta çarşının açılışı yapılacak. Çarşının içerisinde eğitim merkezi de var. Şehrin her bir bölgesinden insanlar buraya gelerek meslek edindirme kurslarından yararlanacak. İşsiz vatandaşların meslek sahibi olmasını istiyoruz."

ERMA-ÇEVDER Başkanı Murat Girgin ise semt sakinlerinin isteği sonucu derneği kurduklarını ifade etti.

Semtte yaşanılan sorun ve sıkıntıları aşmak için bir araya geldiklerini belirten Girgin, "Birlik ve beraberlik olmadan hiçbir şeyin üstesinden gelinmiyor. Amacımız devletimize ve milletimize yardımcı olmaktır. Bölgemize daha fazla yatırımın gelmesi için kamu kurum ve kuruluşlarla irtibat halinde olacağız" diye konuştu. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Küçükler Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title