Haberler

Erkin Koray Kaza Yaptı

Güncelleme:

Yılbaşı tatili için Bodrum'a giden rock müziğin efsane ismi Erkin Koray akşam saatlerinde otomobiliyle çarptığı motosiklette bulunan karı kocayı hastanelik etti. Kazadan Erkin Koray jandarmaya giderek ifade verdi.

Rock müziğin efsane ismi Erkin Koray, Muğla'nın Bodrum İlçesine bağlı Turgutreis Beldesi'ne yılbaşı tatilini geçirmek için kızı ile birlikte gitti. Erkin Koray, akşam saatlerinde Mehmet Hilmi Caddesi'nde kullandığı 34 RE 426 plakalı otomobille iddiaya göre aniden sola dönüş yaparken Köksal Boztaş yönetimindeki 06 BC 3678 plakalı motosiklete çarpıp yere devirdi. Motosiklette bulunan Köksal Boztaş (37) eşi Sevilay Boztaş (33) yaralandı. Kazadan hemen sonra Boztaş çifti ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kısa süreli şok geçiren 71 yaşındaki Erkin Koray Turgutreis Jandarma Karakolu'na giderek kazayla ilgili ifade verdi. Koray, jandarmadaki ifadesinden sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Yılbaşı tatilini geçirmek için arkadaşlarımla Bodum'a gelmiştik. Ne yazık ki bu talihsiz kaza ile karşılaştık, keyfimiz kaçtı. Tabi kimse kazanın olmasını istemez, ama olur. Şimdi hastaneye giderek yaralanan arkadaşlara geçmiş olsun dileyeceğim. Elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Erkin Koray ardından arkadaşları ile otomobiline binerek Bodrum Devlet Hastanesi'ne gitti.

Koray hastanede Boztaş çiftine geçmiş olsun deyip, özür diledi. Yaralanan Sevilay Boztaş yaptığı açıklamada, "Erkin bey ile bir kaza yaşadık. Kimin suçu olduğu çok önemli değil, değerli bir sanatçımızın üzülmesine neden olduk. Kaza biz eşimle motosikletle giderken Erkin beyin aniden dönmesi ile oldu. Ancak biz şikayetçi ve davacı değiliz. Oda bizde çok üzüldük" dedi. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erkin Koray Turgutreis Yılbaşı Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title