Haberler

Erkenek Lisesi Öğrencilere Motivasyon Veriyor

Malatya'nın Doğanşehir İlçesindeki Erkenek Lisesi Ürettiği Yeni Projelerle Öğrencilerin Motivasyonunu Yükselterek Derslerine Daha Fazla Çalışmalarını Teşvik Ediyor

Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki Erkenek Lisesi ürettiği yeni projelerle öğrencilerin motivasyonunu yükselterek derslerine daha fazla çalışmalarını teşvik ediyor.

Kısa bir süre önce öğrencilerini İnönü Üniversitesine ziyarete götüren Erkenek Lisesi, hayata geçirdiği 'Ayın Öğrencisi' projesi kapsamında derslerinde başarılı olan öğrencilerden 12 kişi sinemaya götürdü.

Erkenek Lisesi Müdürü Ergün Coşkun, bu proje sayesinde başta öğrencilerin derslerdeki başarıyı arttırmak olmak üzere diğer eğitim öğretim faaliyetlerinde öğrencilere yeni bir şevk, taze bir heyecan kazandırmayı amaçladıklarını belirtti.

Projenin öğrenciler üzerinde olumlu etki yarattığını belirten Coşkun, projenin ilk meyvelerini almaya başladıklarını, bunun kanıtının ise öğrencilerin hiç vakit kaybetmeden gelecek ayın öğrencisi olmak için kendi aralarında tatlı bir rekabete girmeleri olduğunu kaydetti. Coşkun, 'Öğrencilerde derse katılımların arttığını gözlediklerini' vurguladı.

(OKT-YET-YLZ) - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title