Haberler

Erkenek İçme Suyu İsale Hattı Yenileme Çalışmaları İncelendi

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ve DSİ yetkilileri ile birlikte yenilenmesi planlanan Erkenek İçme Suyu isale hattından incelemelerde bulundu.

Erkenek İçme Suyu isale hattında incelemelerde bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ve DSİ yetkilileri ilgili firma etkililerinden bilgiler aldılar.

Yapılan incelemeler hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, "Erkenek içme suyu bu zamana kadar azda işimizi gördü. Şu anda Besni'de de Gölbaşında da tüketilen içme suyunun üçte biri Erkenek suyu değil. Erkenek suyu ihtiyacımızın 3'te birini bile karşılayamıyor. Ama buradaki arızalardan doğan masrafların zannediyorum en yüzde 95'ini Besni ve Gölbaşı Belediyesi üstleniyor.

Yani Erkenek suyunu en pahalı içen yer Besni ve Gölbaşı. Bu çarkın dönmesi için de mutlaka kaynak gerekiyor. Herkesin üzerine düşen hisseyi ödemesi konusunda da hassasiyet göstermesini bende özellikle rica ediyorum. Tekrar bu birlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Öztürk Adıyaman Erkenek Besni Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title