Haberler

Erkeklerin Yüzde 60'ı, Daha Fazla Para ve Arkadaş Yerine Saç İstiyor

Uluslararası Saç Cerrahisi Derneği'nin (ISHRS) araştırmasına göre, erkeklerin yüzde 60'ı, daha fazla para ya da arkadaş yerine, daha fazla saçının olmasını tercih ediyor Uluslararası Saç Cerrahisi Derneği (ISHRS) tarafından yapılan araştırmaya göre, erkeklerin yüzde 60'ı, daha fazla para ya da arkadaş yerine, daha fazla saçının olmasını tercih ediyor.

Uluslararası Saç Cerrahisi Derneği'nin (ISHRS) araştırmasına göre, erkeklerin yüzde 60'ı, daha fazla para ya da arkadaş yerine, daha fazla saçının olmasını tercih ediyor Uluslararası Saç Cerrahisi Derneği (ISHRS) tarafından yapılan araştırmaya göre, erkeklerin yüzde 60'ı, daha fazla para ya da arkadaş yerine, daha fazla saçının olmasını tercih ediyor. Dünya genelinde erkeklerin yaklaşık yüzde 70'i saç dökülme problemi yaşarken, sadece yaklaşık yüzde 10'u saç nakli yaptırıyor.

Uluslararası Saç Cerrahisi Derneği (ISHRS) saçların erkekler için önemini ortaya koyan araştırmanın sonuçları açıklandı. ISHRS'nin yaptığı araştırmada bin 420 kişiden oluşan bir grup erkeğe, "Daha fazla saçınız mı, paranız mı yoksa arkadaşız mı olsun isterdiniz" sorusu yöneltildi. Erkeklerin yüzde 60'ı daha fazla saçı olmasını tercih edeceğini bildirdi. Daha fazla para isteyen erkeklerin oranı yüzde 26'da, daha fazla arkadaşım olsun diyen erkeklerin oranı ise yüzde 14'te kaldı. Bu sonuçlara göre daha fazla para ve daha fazla arkadaş isteyenlerin toplamı bile daha fazla saç isteyenleri geçemedi.

Araştırma sonuçlarını değerlendiren ISHRS Denetleyici Kurulu üyesi Transmed Medikal Direktörü Dr. Melike Külahçı, sonuçların, saçların erkekler için ne derece önemli olduğunu gösterdiğini söyledi. Bununla birlikte dünya genelinde erkeklerin yaklaşık yüzde 70'inin saç dökülme problemi yaşadığını vurgulayan Külahçı, "Ancak sadece yaklaşık yüze 10'u saç nakli yaptırıyor" dedi. Külahçı, gelişen tekniklerle birlikte saç naklinde çok başarılı sonuçlar elde edildiğini kaydetti. - İstanbul

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title