Haberler

Erkeklerin Tacizi, Dul Bayanı Erkek Etti

Erzurum'da 28 Yaşında Dul Kalınca Erkeklerin Tacizinden Kurtulmak İçin Saçlarını Kısacık Kestirip Erkek Kıyafetleriyle Dolaşmaya Başlayan Sona Polat, 48 Yıldır Erkek Gibi Yaşıyor.

Erzurum'da 28 yaşında dul kalınca erkeklerin tacizinden kurtulmak için saçlarını kısacık kestirip erkek kıyafetleriyle dolaşmaya başlayan Sona Polat, 48 yıldır erkek gibi yaşıyor.

Mahallebaşı semtinde yaşayan 76 yaşındaki Sona Polat, 48 yıl önce dul kalınca erkeklerin tacizinden kurtulmak için saçını erkek gibi kestirip erkek kıyafetleri giymeye başladı. Hayatını bu şekilde sürdürmeye devam eden Polat, Sergender Sokak'taki bir gecekonduda kendisi gibi kimsesiz olan 3 çocuklu dul Hatice Taşdemir ile birlikte aynı evi paylaşıyor. Görünümüyle, saç tıraşıyla erkekten farksız olan Polat, erkek gibi yaşamaya alıştığını söyledi. Mahalledeki çocukların hem ninesi hem de dedesi olan Sona

Polat, "Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı Terek köyünde 20 yaşında evlenip, Erzurum'a geldim. Ancak, kocamın şiddetine 8 yıl dayanabildim. Çocuksuz dul kalınca, ekmek parası derdine düştüm. Kadın kıyafetiyle çıktığımda hep tacize uğrayınca, çareyi erkek gibi giyinmekte buldum. O günden beri saçlarımı erkek berberine kestiririm. Erkeklerin tacizinden erkek gibi giyinerek, konuşarak, davranarak büyük ölçüde kurtuldum. Sebze halinde at arabasıyla nakliye işi yaptım. Tarla ve bostanlarda patates sökümüne gittim. Kış

aylarında ise mahalleleri at arabasıyla dolaşarak eskileri topladım, hurdacılık yaparak ekmeğimi kazandım. Şimdi evimin kirasını, ihtiyaçlarımı vakıf karşılıyor. Kendim gibi dul bir kadın Hatice Hanım'la aynı evde kalıyoruz. Çocukların kimi bana 'Sona nine', kimi de 'Sona dede' der. Bu saatten sonra hiç önemli değil" dedi.

Tek isteğinin temiz ve güzel bir evde yaşamak olduğunu söyleyen Polat, "Bir süre önce ekmek almaya giderken silahlı bir kavganın ortasında kalıp, sağ ayağımdan kazayla vuruldum. Şimdi o yüzden koltuk değnekleriyle yürümeye çalışıyorum" diye konuştu.

(AA-İRT-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title