Haberler

'Erkekler Para Harcasın'

Kadir Çöpdemir ve Demet Akbağ'ın Birlikte Sundukları 'Hiç Bunları Kendine Dert Etmeye Değer mi' Programının Konukları Arasında Tasarımcı Zeynep Tunuslu da Bulunuyordu.

KADİR ÇÖPDEMİR VE DEMET AKBAĞ'IN BİRLİKTE SUNDUKLARI 'HİÇ BUNLARI KENDİNE DERT ETMEYE DEĞER Mİ?' PROGRAMININ KONUKLARI ARASINDA TASARIMCI ZEYNEP TUNUSLU DA BULUNUYORDU.

Tunuslu, tasarımcı arkadaşı Berrin Akyüz'ün hazırladığı elbiseyi Demet Akbağ'a hediye etti ve Akbağ da canlı yayına bu elbise ile çıktı.

Akbağ, 'Seni ben mümkünse her hafta bekliyorum, değişik kostümlerle' derken, Tunuslu, 'Çok güzel taşıyacağına emindim. Beni de kırmadın giydin, çok mutlu oldum' diye konuştu.

Kadir Çöpdemir ise kendisine birşey getirmeyen Tunuslu'ya 'Bu işler hasete müsayit işlerdir. İnsanı çatlatır ortadan, kıskançlıktan. Hanımefendiye elbise bize öyle tatlı gülücük' diyerek dert yandı. Zeynep Tunuslu'nun cevabı ise hazırdı:

'Erkeklere birşey yapmıyoruz, onlar para harcasın istiyoruz.'

Televizyongazetesi

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title